Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Tot en met 21 september 2011 hebben we weer een geweldige zomeractie. Er zijn fraaie cadeaus die wij weggeven, voor u, uw medewerker of eventueel uw klant, de keus is aan u.

Bij € 900,- factuurwaarde*
Een vlieger, een trolley of een RVS barbecue gratis!

Bij € 1700,- factuurwaarde*
Een Senseo, een zwembad of een Samsung digitale camera gratis!

Bij € 3200,- factuurwaarde*
Een Maglite, een mountainbike of een terras heater gratis!

Bij € 4200,- factuurwaarde*
Een Philips LED TV, een Nintendo DSI XL Blue of een iPod Touch 8GB gratis!

Bij de tweede order van € 4200,- factuurwaarde * in dezelfde maand of één van € 8000,- excl. BTW . Een Canon EOS1100D, een iPad 2 32GB, WiFi + 3G of een iPhone 4 gratis!

 

* Factuurwaarde berekent zonder opdruk, spoedkosten en exclusief BTW.

 • Actie geldt voor de complete Cadeau actie categorie.
 • Combinatie orders met eenzelfde logo zijn mogelijk. De combinatie-orders dienen een minimale orderwaarde van € 500,- te hebben.
 • Vermeld duidelijk op de order waar het cadeau naar toe gestuurd dient te worden.
 • Wij brengen u extra transportkosten in rekening indien het cadeau van uw keuze naar een ander adres moet worden verstuurd dan het afleveradres op de order(s).
 • Cadeaus zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.
  Indien noodzakelijk wordt er samen met u naar een alternatief gezocht.
 • Deze actie geldt niet in combinatie met speciale prijsafspraken en andere acties van Allgifts.nl
 • Alles wat op deze website staat vermeld, is onder voorbehoud van typ- en publicatiefouten.

Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden

Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over de actie of over de website, neem dan contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op jouw vraag en/of opmerking.

Allgifts.nl
Den Hulst 180
7711GV NIEUWLEUSEN
tel.nr. 0529 - 428 024

Geschillen/toepasselijk recht.

1. Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing.

2. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van leverancier.

3. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking.

Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciele doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueeel te contacteren waaronder via de Allgifts.nl nieuwsbrief. Indien u zich voor de nieuwsbrief af wilt melden, kan dit altijd via een link in de nieuwsbrief of via de website.

Meer specifiek is Allgifts.nl en de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden niet aansprakelijk voor enige schade, direct en / of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met:

 • De door haar, uitgekeerde prijzen;
 • Het wijzigen, onderbreken of beëindigen van de actie en/of het wijzigen van de prijzen indien de omstandigheden dit vereisen;
 • Het onrechtmatig gebruik van onze systemen door een derde.

Allgifts.nl en de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden, zijn tevens niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel dienen te maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen.

Terug naar homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999