Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Over flessen

Een flesje water om de dorst te lessen tijdens een dagje weg, uw favoriete koffie die u warm kunt opdrinken terwijl u in de auto naar een klant zit, een nipje van uw kruidenbitter in de sneeuw.. Maar, welke fles is geschikt voor welke gelegenheid en waar kunt u op letten bij de aanschaf ervan? Ook als u flessen bedrukken wilt, geven wij u advies!

Onze flessen categorieën

Drinkflessen
Doppers, drinkflessen met infuser die zorgen voor een fruit smaakje, opvouwbare drinkflessen, drinkflessen met speaker.. Zeker weten dat ook voor uw organisatie of einddoel een passende drinkfles in het assortiment zit!

Thermosflessen
Koude dranken blijven langer koud, warme dranken langer warm. Dat komt doordat ze dubbelwandig zijn. Warmte kan moeilijk ontsnappen, maar kan er ook moeilijk in. De fles isoleert als het ware en daarom noemen we thermosflessen ook wel isoleerflessen. De thermosflessen bij Allgifts.nl hebben een inhoud van meer dan 500 ml. Op zoek naar een inhoud van minder dan 500 ml., dan kijkt u bij onze thermosbekers.

Waterflesjes
De altijd gewilde transparante waterflesjes met natuurlijk gezuiverd bronwater: ideaal voor festivals of zomerse evenementen. De waterflesjes bedrukken we voor u op het etiket van het flesje of op het kaartje dat om de hals van het flesje hangt. Kiest u voor een flesje met draaidop of juist voor een sportdop?

Heupflessen
Een dorstlessend slokje water tijdens een wandeling of een verwarmende schnaps op de piste? Heupflessen zijn geschikt om een kleine hoeveelheid vloeistof in mee te nemen. De heupflacon (ook bekend als ‘platvink’) is aangepast naar de vorm van het lichaam. Door één holle zijde is de heupfles gemakkelijk mee te nemen in een borst- of binnenzak. Chique met leren tasje of als set met bekertjes.

Opvouwbare waterflesjes
Efficiënt met ruimte omgaan, bijvoorbeeld op vakantie, wordt een makkie met opvouwbare waterflesjes. Zonder water zijn ze namelijk ontzettend klein op te vouwen, zodat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen. Gevuld met water kunnen ze door het karabijnhaakje aan een tas of broeklus worden gehangen.

Bidons
Bidons kenmerken zich door hun druktuitje en zijn daardoor handig voor tijdens een fietstocht of het sporten! We hebben o.a. stoere metalen bidons, bidons met een spraydop om water te kunnen verstuiven, exemplaren met een koelelement en zelfs bidonkratten!

Overige specificaties van flessen

RVS materiaal
Roestvast of roestvrij stalen (RVS) thermosflessen zijn heel populair. Dat komt omdat RVS vrij is van BPA, lood of andere schadelijke stoffen. Ook gaan RVS-flessen minder snel kapot, een glazen binnenkant is veel stootgevoeliger. Bovendien houdt dit materiaal praktisch geen geuren of smaken vast. Handig als u de ene keer thee meeneemt en de andere keer koffie!

Tritan materiaal
Tritan is heel sterk en helder materiaal, het heeft dezelfde uitstraling als glas. Het zogenaamde co-polyester is nagenoeg onbreekbaar, is duurzaam, vaatwasbestendig en – niet onbelangrijk - BPA-vrij.

BPA-vrij materiaal
BPA (Bisfenol A) is een chemische stof en wordt als weekmaker ingezet om plastic en kunststoffen elastisch te maken.
Het is niet direct schadelijk, maar bij inname van grote hoeveelheden, kan dit materiaal hormoonverstorend werken. Voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen kan BPA schadelijk zijn. BPA-vrije flessen zijn dus aan te raden!

​​​​​​​

Flessen bedrukken of graveren

Heupflessen, thermosflessen of drinkflessen bedrukken met uw logo voor meer naamsbekendheid? Met een rondzeefdruk komt uw bedrukking groot op de fles te staan. Thermosflessen bedrukken is zeker een mogelijkheid, maar wij adviseren om te kiezen voor (laser)graveren. Op RVS-producten geeft gravure een luxe uitstraling!

​​​​​​​

Adviespagina's  |   Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999