Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Het mooiste resultaat op uw bedrukte artikel

Om een promotioneel artikel mooi te bedrukken is het artwork erg belangrijk. We hebben uw logo of artwork nodig als gevectoriseerd AI, EPS of PDF bestand. Heeft u deze bestanden niet? Geen probleem. Wij zetten uw artwork kosteloos voor u om. Hiermee wordt het beste drukresultaat bereikt. De lijnen en de afbeelding zijn dan scherp.

Een vector-bestand is opgemaakt in vectoren. Dit heeft als voordeel dat het artwork ongeacht de grootte altijd haarscherp blijft. Je kunt het bestand wel 1000 keer vergroten en de lijnen blijven nog steeds strak. Hierdoor resulteert dit ook in een haarscherp drukresultaat op uw promotionele artikel.

Onscherpe bestanden

De meest voorkomende bestanden zijn BMP, GIF en JPG bestanden. Deze bestanden worden opgemaakt in pixels. Het nadeel hiervan is dat deze onscherp worden bij het inzoomen. Wanneer deze bestanden worden gebruikt om te bedrukken dan wordt het drukwerk ook erg onscherp en pixelig. Dit is zonde voor het eindresultaat van het promotionele artikel. Wij zetten het bestand gratis voor u om in gevectoriseerd bestand.

Tips voor een perfect design

Stuurt u een AI-bestand?

Zorg dan dat de letters en cijfers zijn omgezet in outlines.
Het lettertype verspringt dan niet bij het openen van het bestand bij de drukker.

Sla nooit een JPG-bestand op als EPS.
Dit heeft geen effect op de vectoren.

JPG converteren naar EPS

Er zijn diverse programma’s waarmee u tegen betaling een JPG om kunt zetten naar EPS. Het is wel van belang dat het JPG-bestand van goede kwaliteit is. Hoe hoger de resolutie van het bestand, hoe hoger de kwaliteit van het EPS-bestand zal zijn.

Allgifts.nl service

Is het niet gelukt om tot een kwalitatief EPS-bestand te komen, heeft u geen tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan of kunt u geen geschikte convertor vinden? Wij helpen u graag gratis om van uw bestand een goed gevectoriseerd EPS-bestand te maken. Zo weet u zeker dat het logo of artwork op uw bedrukte product het gewenste eindresultaat heeft.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999