Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Over handdoeken

Een heerlijke grote strandhanddoek voor aan zee, een compact gastendoekje voor in het toilet of een hamamdoek voor in de sauna? Bij uw zoektocht naar handdoeken is het belangrijk het einddoel eerst te bepalen, omdat de formaten van de producten bij elk einddoel weer anders zijn! Hieronder leest u meer over onze soorten handdoeken en de mogelijkheden van handdoeken bedrukken. 

Onze handdoeken categorieën

Badhanddoeken
In de badkamer of in het zwembad.. Badhanddoeken zijn met de afmetingen 100 x 50 cm of 140 x 70 cm. zeer geschikt als droogdoek na een douche of zwemsessie. Let op: ze zijn dus kleiner dan strandlakens!

Golfhanddoeken
Golfhanddoeken zijn te gebruiken op de golfbaan om clubs schoon te maken. Het compacte handdoekje van 55 x 30 of 50 x 40 cm. kan bevestigd worden aan een golftas met een klein karabijnhaakje of clip.

Hamamdoeken
Multifunctioneel en groter dan badhanddoeken, namelijk variërend tussen 165/170/180 cm x 90/100 cm. Het is een lichte en sneldrogende doek, waardoor hij niet alleen dienst doet als droogdoek, maar ook als omslagdoek.

Sporthanddoeken
Doorgaans is een sporthanddoek 130 x 30 cm, maar dit kan ook iets groter of kleiner zijn. Een prettig formaat om te gebruiken in de sportschool. Microvezels zorgen dat de doek gemakkelijk vocht opneemt en droogt!

Strandlakens
Strandlakens zijn met hun grote formaat ideaal voor warme stranddagen of een dag plezier aan het zwembad. Soms geleverd met telefoonzakje of kussentje. Doordat ze ca. 180 x 80 cm. zijn, zeer geschikt voor jong en oud!

Sublimatie handdoeken
Een haarscherpe full colour print is mogelijk met onze sublimatiehanddoeken. Deze handdoeken zijn in diverse afmetingen leverbaar. Lees meer over de mogelijkheden van sublimatiehanddoeken bedrukken onderaan de pagina.

Overige handdoeken
Naast bovengenoemde soorten handdoeken, vindt u in het handdoekenassortiment ook gastendoekjes, washandjes, thee/keukendoeken en salonhanddoeken.

Specificaties van handdoeken

# Soort handdoek Afmetingen (doorgaans) in cm.
1 Golfhanddoek 55 x 30 / 50 x 40
2 Sporthanddoek 130 x 30
3 Badhanddoek 100 x 50 / 140 x 70
4 Hamamdoek 165 x 100 / 170 x 90 / 180 x 100
5 Strandhanddoek 180 x 80
6 Gastendoekjes 30 x 30
7 Salonhanddoek 90 x 45

Grammage
Heeft u uw gewenste handdoek gevonden? Dan is het aan te raden te kijken naar het aantal grammage. Dit geeft het gewicht van de handdoek aan per m2. Hoe hoger dit getal, hoe zwaarder de kwaliteit van de handdoeken.

Veelvoorkomend:
350 gram per m2

Een standaard en veelvoorkomend gewicht is ca. 350 gram per m2, grote kans dat badhanddoeken met dit grammage ook in uw badkamer liggen!

Semi-luxe:
400/450 gram per m2

In het assortiment van Allgifts.nl vindt u veel semi-luxe kwaliteit handdoeken. Met een grammage van 400-450 gram spreken we van hoge kwaliteit.

Deluxe:
va. 550 gram per m2

Vanaf 550 gram spreken we van de welbekende hotelkwaliteit. Een erg luxe handdoek die we ook in sauna’s en chique spa’s terugzien.

​​​​​​​

Handdoeken bedrukken of borduren

Wilt u dat uw relaties ’s morgens na een verfrissende douche als eerste aan u denken? Handdoeken bedrukken of borduren behoort tot de mogelijkheden. U kiest voor handdoeken borduren als u een luxe uitstraling wilt creëren. Naast de meer standaard drukmethodes, kunt u ook kiezen voor sublimatiedruk of reactieve druk.

Sublimatiedruk
Een sublimatiedruk zorgt voor een fantastisch drukresultaat als u een full colour bedrukking wenst. Het drukoppervlak is in de meeste gevallen 100x50 mm. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit een all over print of alleen een bedrukking op de band/border.

​​​​​​​
​​​​​

Met uw naam de wereld over? Laat handdoeken bedrukken!

Bekijk ons assortiment en bestel online uw favoriete handdoek! Bekijk assortiment
​​​​​​​

Adviespagina's  |   Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999