Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Over notitieboekjes

Snel iets noteren of aandachtig aantekeningen maken tijdens een college of meeting? Ondanks de handige technologie van nu, blijft het ontzettend fijn om simpelweg met pen en papier al het belangrijke bij te houden. Dat maakt ook dat notitieboekjes bedrukken altijd een goed idee is en blijft voor uw promotiemateriaal.

Maar, welk boekje kiest u? Waar kunt u op letten.. En hoe zit het met de bedrukkingsmogelijkheden?
Wij helpen u met uw zoektocht naar het ideale notitieboekje!

Onze notitieboekjes categorieën

Eco notitieboekjes
Notitieboekjes bedrukken, maar dan op een ecologisch verantwoorde manier? Omdat niet alleen wij, maar nog veel meer organisaties met ons, MVO hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij milieuvriendelijke boekjes aan. Deze boekjes zijn voorzien van gerecycled of biologisch afbreekbaar papier. Een echt duurzaam aandenken dus!

Full colour notitieboekjes
Een notitieboekje met een kleurrijke bedrukking, waarmee vrijwel alle kleuren te realiseren zijn? Laat dan uw notitieboekjes bedrukken in full colour en zorg voor heuse kleurenexplosies.

Goedkope notitieboekjes
Een klein(er) budget beschikbaar, maar toch uw relaties verrassen met iets leuks? Met onze goedkope notitieboekjes heeft u ook voor een klein prijsje een prachtig, praktisch boekje van goede kwaliteit. Over het algemeen bevat deze categorie notitieboekjes met een stuksprijs tot €2,-. Voorkomende formaten in deze categorie zijn voornamelijk A5, A6 en A7.

Luxe notitieboekjes
Luxe en duur zijn twee aparte begrippen. Luxe en alsnog scherp geprijsd gaan daarentegen wél uitstekend samen! Luxe notitieboekjes zijn kenmerkend door een bijzondere kaft, zoals leer, kurk of een marmerlook. Maar ook door hun multifunctionele functie, zoals bijgevoegd schrijfgerei, geïntegreerde powerbank of handige opbergvakjes.

Notitieboekjes met pen
Misschien wilt u wel wat extra’s geven, zodat het schrijfsetje compleet is en meteen gebruikt kan worden. Wat dacht u in dat geval van notitieboekjes bedrukken, maar dan met bijgeleverde pen? Vaak kan de pen dan ook – los van het notitieboekje – bedrukt worden.

Ringband notitieboekjes
Voor een notitieboekje dat tijdens het gebruik stevig en mooi blijft en waarmee u eenvoudig naar de gewenste pagina omslaat, kunt u ringband notitieboekjes bedrukken. Het voordeel van een ringband? Het boekje blijft gewoon op de gewenste pagina’s openliggen,zonder om te slaan. Handig!

​​​​​​​

Specificaties van notitieboekjes

U weet nu welke soorten notitieboekjes er allemaal zijn, maar weet u ook waar u nu precies allemaal op kunt letten? Behalve de bedrukking, zijn er nog een aantal specificaties waar u uw notitieboekjes op kunt selecteren.

Formaat
Onze notitieboekjes zijn leverbaar in verschillende formaten. Dit verschilt per soort boekje. Het formaat staat altijd bij het product vermeld en kan A4, A5, A6 en A7 zijn. In centimeters zijn dat de volgende formaten:

# Papierformaat Formaat in centimeters
1 A4 21 x 29,7 cm
2 A5 14,8 x 21 cm
3 A6 10,5 x 14,8 cm
4 A7 7,4 x 10,5 cm

Gelinieerd of blanco papier
Ook een goed punt om op te letten is het papier. Laat u uw relaties schrijven op gelinieerd papier of gaat u toch voor blanco vellen, om bijvoorbeeld op te kunnen tekenen? Heeft u juist interesse in geruit papier of vellen met stippellijnen? Met de meeste van onze Moleskine notitieboekjes kunnen we dit voor u realiseren!

Aantal pagina’s
Natuurlijk wilt u weten hoeveel pagina’s uw ontvangers vol kunnen pennen. Deze informatie staat normaliter vermeld bij de productomschrijving.

Rug
De rug van een notitieboekje is een belangrijke specificatie om op te letten, want kiest u voor een ringband, gelijmde rug of gebonden rug? Een gebonden rug en ringband zijn over het algemeen kwalitatief beter.

Sluiting
Sommige van onze boekjes zijn op de meest eenvoudige manier te openen en te sluiten. Die boekjes hebben namelijk geen sluiting. Om het notitieboekje iets luxer of gemakkelijker in het gebruik te maken, kunt u kiezen voor een exemplaar met een sluiting, die meestal van elastiek is.

Paginalint
Behalve een sluiting zijn sommige van onze notitieboekjes voorzien van een paginalintje dat dient als bladwijzer. Zo kunt u meteen weer verdergaan waar u gebleven was!

Cover/materiaal
Voor wat voor soort cover kiest u? Bij elk boekje staat vermeld wat voor cover het heeft. Dat kan een hardcover zijn, maar ook een softcover. Bepaalde notitieboekjes zijn voorzien van een mooie kaft van stof, kurk of - wat bij de luxere notitieboekjes voorkomt - een leren cover.

​​​​​​​

Notitieboekjes bedrukken

Er komen veel drukmogelijkheden kijken bij notitieboekjes bedrukken. Welke druktechniek u het best kunt kiezen? Dat leest u hieronder!

Digitale druk
Een digitale print wordt vaak ingezet bij een groot drukformaat (bijv. bij all-over bedrukkingen) en biedt de mogelijkheid tot full colour druk.

Transferdruk
Wilt u een groot oppervlak bedrukken in maximaal vier kleuren? Dan kiest u voor een transferdruk.

Foliedruk
Een luxe uitstraling van de druk kan middels een foliedruk goed gerealiseerd worden. Door middel van hitte wordt de folie (vaak goud- of zilverkleurig) op het product gezet. De warmte zorgt ervoor dat de folie loslaat en zich hecht aan het te bedrukken oppervlak.

Blinddruk
Blinddruk houdt in dat het artwork (uw logo en/of tekst) in het product wordt geperst, waardoor er reliëf ontstaat. Bij deze drukmethode wordt dus geen inkt gebruikt. Een veelgekozen techniek door de chique uitstraling!

Zeefdruk
Kiest u voor zeefdruk, dan kiest u voor een relatief goedkope drukmethode met tevens relatief groot drukformaat. Het is wel zo dat bij notitieboekjes geldt dat er vaak maar in maximaal één kleur gedrukt kan worden.

Tampondruk
De tampondruk staat bekend om zijn relatief goedkope druktechniek, met daarentegen een relatief klein drukoppervlak

​​​​​​​
​​​​​​​

Indruk maken? Notitieboekjes bedrukken!

Eco of luxe, A4 of A7, gelinieerd of blanco.. Kies uw favoriete uitvoering. Bekijk assortiment
​​​​​​​

Adviespagina's  |  Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999