Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Over pennen

Een bedrukte pen is misschien wel de meest weggegeven giveaway die we kennen, omdat het een functioneel geschenk is en nagenoeg bij elke actie ingezet kan worden. Als strooigoed op een beurs, bij elke bestelling als extraatje voor de klant, als onderdeel van een goodiebag.. Wilt u nou zelf ook geschiedenis schrijven? Met pennen bedrukken maakt u het waar. Wij adviseren u graag over waar u op moet letten tijdens uw zoektocht naar een geschikte pen als relatiegeschenk.

Onze pennen categorieën

Eco pennen
Bamboe, gerecycled karton of biologisch afbreekbaar.. Eco pennen zijn – zeker de laatste tijd – ontzettend populair. Mag iedereen weten dat uw onderneming bewust met het milieu omgaat? Een ecologische balpen leent zich dan perfect als weggever met een duidelijke boodschap!

Goedkope pennen
De categorie goedkope pennen bevat alle pennen tot €1,-. Goedkoop, duurkoop? Echt niet! Ook goedkope pennen kunnen fijn in de hand liggen en prettig schrijven. Natuurlijk zijn goedkope pennen ook te bedrukken en net zo geschikt als promotiemateriaal als pennen met een hogere afnameprijs.

Grappige pennen
Op zoek naar pennen met een funfactor of knipoog? Grappige pennen zijn bij Allgifts.nl o.a. pennen met onzichtbare inkt of met een opvallend uiteinde, zoals een lichtgevend hartje, een schuifmaat of dier. Grappige pennen zijn ook pennen in een bijzondere vorm, zoals een pizza, auto of lipstick.

Luxe pennen
Kenmerkend voor luxe pennen zijn, naast dat ze boven een €1,- verkrijgbaar zijn en vaak van aluminium of metaal zijn gemaakt, dat ze een extra functionaliteit of opvallend aspect hebben. Zoals de pen met spinner, een pen geleverd in een luxe koker of één met 10 karaats gouden laagje. Touch screen pennen hebben ook een extra functie, maar daar hebben we een speciale categorie voor!

Merk pennen
Een echte Parker, Senator, Waterman of Charles Dickens? Merk pennen zijn bij uitstek een geschikt zakelijk relatiegeschenk of gewaardeerd eindejaarsgeschenk. Ze worden vaak geleverd in een chique etui of giftbox. Voor elk budget hebben wij voor u een kwalitatieve merk pen, vulpotlood of vulpen.

Touch screen pennen
Met een touch screen pen kan de ontvanger optimaal gebruiken maken van zijn smartphone of tablet door de speciale tip die op het uiteinde van de pen zit. De zgn. styluspen zorgt ervoor dat een touch screen bediend kan worden, zonder dat er vingerafdrukken op achterblijven. Handig! 

Etuis en pennendoosjes
De meeste pennen worden per bulk geleverd. Maar het is ook mogelijk om uw bedrukte pennen te leveren in een koker of pennendoosje.  Wist u dat het ook mogelijk is om een losse geschenkbox voor een pen te bestellen? Handig als uitgerekend uw favoriete pen zonder verpakking wordt geleverd!      

​​​​​​​

Specificaties van pennen

Als u weet welke pensoort u wenst, is het aan te raden te kijken naar de volgende specificaties.

Schrijfkleur
De meeste pennen bij Allgifts.nl zijn verkrijgbaar met blauwe of zwarte inkt. Bij bepaalde pennen kunt u zelf kiezen welke inktkleur u prefereert. Natuurlijk kent ons assortiment ook pennen met andere inktkleuren of zelfs méérdere kleuren door middel van een kliksysteem.

Mechanisme
Pennen hebben een draaimechanisme of drukmechanisme dat ervoor zorgt dat de pen aan of uit gezet kan worden. Bij een draaimechanisme worden twee delen van de pen van elkaar af of naar elkaar toe gedraaid, waarna de punt naar binnen of naar buiten gaat. Een drukmechanisme kent een drukknop aan de bovenzijde van de pen.

Clip en grip
De meeste pennen bevatten een clip, zodat de pen gemakkelijk aan een memoblok of borstzakje kan worden bevestigd. Daarnaast hebben sommige pennen een rubberen grip aan de voorzijde van de pen, voor extra fijne houvast.

Materiaal
Pennen zijn in veel verschillende materialen verkrijgbaar. Een plastic of ABS-pen is veelvoorkomend, maar daarnaast zijn aluminium of metalen pennen ook erg populair. Bij deze laatste materialen komt een gravering er zeer luxueus uit te zien.

Pennen bedrukken of graveren

Natuurlijk wilt u dat uw naam overal gezien wordt. Dan is pennen bedrukken of graveren dé oplossing! Over het algemeen zien we vaak dat een plastic of ABS pen bedrukt wordt en dat bij metalen of aluminium pennen een gravering de voorkeur heeft, vanwege de luxe uitstraling. 

Een pen bedrukken wordt vaak gedaan door tampondruk of rondomdruk
Beide technieken lenen zich uitstekend voor het bedrukken van een pen met naam of logo.

Drukposities
Als u een kiest voor pennen bedrukken of graveren, heeft u de keuze uit veel verschillende drukposities (die overigens per artikel weer verschillen). Zo kunt u een pen met naam bedrukken op de clip, op de romp van de pen of op de verpakking. Daarnaast kunt u kiezen uit de drukrichting (leesrichting). Er zijn dus tal van bedrukkingsmogelijkheden!

Wenst u advies?
Wij staan u graag te woord om u te adviseren bij het bestellen van uw favoriete pennen.

​​​​​​​

Pennen bedrukken met uw logo? Dat doen wij!

Bekijk ons assortiment, kies uw favoriete pen en schrijf geschiedenis. Bekijk assortiment
​​​​​​​

Adviespagina's  |  Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999