Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Over tassen

In de supermarkt, op vakantie, in de sportschool, op een open dag.. Tassen zijn er voor heel veel verschillende gelegenheden. Maar, welke tassencategorieën behoeven uitleg en wat moet u weten over tassen bedrukken? Wij geven u graag het advies dat u nodig heeft!

Onze tassen soorten

Stel, u wilt tassen bedrukken om in te zetten als promotioneel product. Dan heeft u bij ons de keuze uit bijna 20 tassencategorieën. Daarom leggen we uit wat de belangrijkste kenmerken zijn van de categorie ‘draagtassen’. Want, wat valt bij Allgifts.nl nou onder deze categorie en welke tassen juist niet?

Draagtassen
Een draagtas is – zoals de naam het al zegt – een tas die gedragen kan worden. Een draagtas leent zich voor het overbrengen van voorwerpen: van boodschappen tot kleding en van boeken tot laptops!

Boodschappentassen
Boodschappentassen zijn over het algemeen aan beide zijkanten voorzien van lange of korte hengsels. Ze zijn van stevig materiaal gemaakt. Leuk om in te zetten als (eigenaar van een) supermarkt(keten)!

Documenttassen
Zeer geschikt papierwerk, en soms ook voor laptops, zijn documenttassen. Herkenbaar door het korte handvat, soms inclusief lange schouderband. De tassen worden veel uitgedeeld als relatiegeschenk in het zakenleven.

Katoenen tassen
Bij katoenen tasjes is het aan te raden te kijken naar het grammage. Zo zijn tassen van 100 gram minder stevig dan tasjes van 300 gram! We zien dat de katoenen tasjes vaak ingezet worden als premium!

Opvouwbare tassen
Tasjes die altijd van pas komen, zijn de compacte opvouwbare tassen. Leverbaar in een opvallende vorm en/of met handig mini karabijnhaakje. Deze giveaway is geschikt voor praktisch elke onderneming.

Papieren tassen
Een geschikt alternatief voor plastic tasjes in winkels, zijn de papieren tassen. Handig voor gekochte kleding, uw opdruk wordt in de winkelstraat zeker opgemerkt! Populair zijn de bruine exemplaren en de glossy variant.

Schoudertassen
Schoudertassen (‘postman bags’) kenmerken zich door een grote flap aan de voorzijde en één band die schuin over het lichaam gedragen wordt. Een product dat vaak ingezet wordt op beurzen en open dagen.

Overige tassen
Anders tassen in ons assortiment zijn: gymtassen, heuptassen, koeltassen, laptoptassen, reistassen, rugzakken, schoenentassen, sporttassen, strandtassen, toilettassen en koffers en trolleys.

(Overige) specificaties van tassen

Sluiting
Er zijn veel verschillende soorten sluitingen mogelijk bij tassen, zoals een klittenbandsluiting, drukknoopjes, een rits of geen sluiting!

Draaggewicht
Een papieren tasje voor kleding of een shopper die geschikt is voor zware boodschappen? Wij raden aan te kijken naar het maximale draaggewicht. Wordt het draaggewicht niet vermeld? Neem contact met ons op en wij zoeken het graag voor u uit!

Tassen bedrukken

Wist u dat u bij Allgifts.nl ook tassen bedrukken kunt? Zo kunt u opvallend uw boodschap overbrengen! Een zeefdruk is geschikt voor een bedrukking in 1 kleur. Wilt u een kwalitatief goede bedrukking in full colour? Daar leent een digitale transferdruk zich uitstekend voor.

​​​​​​​

Opvallende merkdrager? Tassen bedrukken!

Heeft u uw favoriet merkdrager al gevonden? Bekijk assortiment
​​​​​​​

Adviespagina's  |   Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999