Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts goes international

Als bedrijf wil je natuurlijk groeien. Groei is iets wat altijd door kan gaan en wat ervoor zorgt dat bedrijven en hun mensen geïnspireerd en gemotiveerd blijven. Ook bij Allgifts zijn we daar continue mee bezig! De afgelopen jaren zien we een aanzienlijk stijgende lijn en daar zijn we nog lang niet klaar mee. Een van de grootste ontwikkelingen in het werkveld van Allgifts is de internationaliseringslag die gaande is. Wat begon in Nederland, is in België en Duitsland nu ook niet meer weg te denken. Maar, wat brengt die groei met zich mee?

Bij Allgifts zijn we niet wereldvreemd. Uiteraard vraagt de internationalisering wel om een aantal veranderingen, zowel grote als kleinere. Door de enorme toenemende vraag van o.a. onze buurlanden, hebben we ons logo veranderd. De basis blijft hetzelfde, dus we blijven herkenbaar voor wie ons al kent! De landaanduiding ‘.nl’ en het loepje zijn niet langer onderdeel van het logo. Voor iedereen, waar ook ter wereld, willen we herkenbaar zijn en mensen aanspreken. Vandaar ook de nieuwe slogan ‘Empower your brand’. Dat is immers wat we doen: merken versterken!

Allgifts - Empower Your Brand

Niet alleen het logo is veranderd.. de gehele huisstijl krijgt een opfrisbeurt. Ook hier geldt dat we herkenbaarheid voorop zetten. Langzaam, maar zeker voeren we onze vernieuwde en vernieuwende huisstijl door.

Ondanks deze ontwikkelingen behouden we dat wat altijd goed werkt, transparantie staat al ruim 20 jaar hoog bij ons in het vaandel en dat blijft zo! De internationalisering mag dan extra drukte met zich meebrengen, maar ondanks dat blijven we al uw producten even snel en secuur bedrukken!

Stilstaan is achteruitgang en niet van deze tijd. Stay tuned!

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999