Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Anti-diefstal rugtas bij uw bestelling!

Zorgeloos de zomer in met Allgifts.nl met onze veilige anti-diefstal rugtas t.w.v. €89,95! U ontvangt in de maanden april, mei en juni een gratis anti-diefstal rugtas bij uw bestelling op Allgifts.nl. De ultieme travelpartner met een verstopte ritssluiting, verborgen vakjes, cut-proof materiaal en gave extraatjes.

Zelfs DJ Tiësto neemt ‘m mee op reis!
U wilt hét geschenk van 2017 toch ook?

Hoe doe ik mee?


Zakkenrollers hebben geen schijn van kans

De Bobby anti-diefstal rugtas is boef-proof door een verstopte ritssluiting met beveiligingsrand, verborgen vakjes en snijbestendig materiaal. Met deze revolutionaire rugzak gaat u zorgeloos de zomer in: op reis, op een evenement of onderweg!

Schokbestendige rugtas met extraatjes

Een geïntegreerde USB-oplaadpoort (handig om een powerbank aan te sluiten!), een gewicht-balanssysteem (gevoelsmatig 20-25% minder zwaar), een geïntegreerde kofferband, 3 verschillende openingshoeken en ademend materiaal aan de rugzijde.

Tiësto heeft ’m ook! Waarom? Bekijk de video.

Op zakenreis, onderweg naar het werk, tijdens een vakantie.. Altijd veilig op pad, zonder zorgen! Wilt u uw relaties, klanten of werknemers ook een zorgeloze zomer bezorgen? Wees er snel bij, want de Bobby vliegt onze webshop uit!


 

Actievoorwaarden

Artikel 1; Gegevens
U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2; Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden
Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
De producten zijn niet verzilverbaar.
Allgifts.nl behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen.
Allgifts.nl behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Artikel 3; Contact
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.

Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
+31(0)38 - 760 1900

Artikel 4; Geschillen / toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5; Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999