Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Reclameballonnen qualityprint

Bedrukte ballonnen / Reclameballonnen

Ballonnen bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte ballonnen voor een event van uw bedrijf? Laat dan nu ballonnen bedrukken met de High Quality Precision Print: deze print garandeert een volledige inktdekking. Op allgifts.nl kunt u de keus maken uit een ruim assortiment verschillende gekleurde ballonnen, die bedrukt zullen worden met een hoge kwaliteit en precisie. Hierdoor heeft u ballonnen die naar wens en zo maakt u gemakkelijk reclame voor uw bedrijf!

Gekleurde ballonnen

Op onze website kunt u keuze maken uit wel 41 verschillende kleuren ballonnen, in drie verschillende formaten. De minimale afname verschilt per drukkleur, zo heeft u met één drukkleur een minimum afname van zo’n 1000 stuks. Onderstaand vindt u meer informatie over de beschikbare kleuren. Door de met lucht gevulde ballonnen uit te delen aan bijvoorbeeld winkelend publiek, wordt de reclamewaarde vanzelfsprekend het beste uitgedragen! 

Bedrukte ballonnen

Op allgifts.nl kunt u van tevoren een offerte aanvragen met uw wensen, dan doen wij de rest! De levertijd van de ballonnen is ongeveer twee weken. De ballonnen zijn tevens een jaar lang houdbaar. Hierdoor hoeft u niet te haasten en kunt u de ballonnen inzetten tijdens events, waardoor uw bedrijf ongetwijfeld meer naamsbekendheid zal krijgen! Twijfel niet langer en laat vandaag nog ballonnen bedrukken voor uw bedrijf!

Bestel vandaag!

Waar wacht u nog op? Laat vandaag nog ballonnen bedrukken voor uw bedrijf! Kies uit het ruime assortiment op allgifts.nl en laat het logo bedrukken op de ballon. De betaling wordt veilig geregeld via iDEAL. Ook kunt u online uw orderstatus checken, zodat u precies weet wanneer het product klaar is voor gebruik. Ook heeft  de mogelijkheid om de afleverlocatie aan te geven.Heeft u tijdens het bestellen van de bedrukte ballonnen nog vragen, dan kunt u terecht bij onze medewerkers via ons telefoonnummer of de chatbox aan de rechterzijde van dit scherm.

Ballonkleuren
De afgebeelde ballonkleuren zijn een hulpmiddel. Een opgeblazen ballon is altijd iets lichter dan een niet opgeblazen ballon. Vanuit dit oogpunt zijn de PMS kleurwaarden niet voor 100% af te beelden. (Geringe kleurafwijkingen en dippingvorm voorbehouden). Bij opdracht verzoeken wij u vriendelijk altijd het gewenste kleurnummer (b.v. 1130 rood) te vermelden.

Alle ballonkleuren (indien voorradig) zijn leverbaar in de ballonformaten 85/95 en 90/100. In ballonformaat 75/85 zijn alleen de volgende kleurnummers leverbaar: 1130, 1100, 1151, 1150, 1056, 1110, 1120, 1061, 1131, 1040, 1070.

Let op! Metallic ballonnen zijn stugger dan standaard ballonnen, waardoor het werkelijke formaat kleiner uitvalt.

Pastel
Mogelijke kleuren van reclameballonnen

Metallic
Mogelijke kleuren van reclameballonnen

Kristal
Mogelijke kleuren van reclameballonnen

Minimum afname
1 drukkleur 1.000 stuks
2 drukkleuren 2.000 stuks
3 drukkleuren 3.000 stuks
4 drukkleuren 5.000 stuks
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
Circa 2 weken of volgens afspraak

Standaard drukkleuren zijn:
zwart,
wit,
PMS 032 rood,
Process Blue,
Reflex Blue,
PMS 362 groen,
PMS Yellow,
PMS 021 oranje,
PMS 527 paars,
PMS Magenta

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999