Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

De Allgifts.nl barbecue-actie!

Het barbecueseizoen is geopend.. Ontvang nu een gratis BBQ Koeltas of Jamie Oliver barbecue bij uw bestelling. Hoe hoger het orderbedrag hoe luxer de barbecue.

Bij een bestelling van minimaal €1.000,- (excl. BTW) ontvangt u de BBQ Koeltas. Dit is een compacte tas met barbecue en ruimte om uw barbecuegerechten gekoeld mee te nemen. Bij een bestelling van minimaal €2.250,- (excl. BTW) ontvangt u de prachtige Jamie Oliver parkbarbecue. Deze barbecue heeft een prachtig design en is makkelijk mee te nemen. Daarnaast heeft hij vele functionaliteiten, zoals een interne warmteverdeler.

BBQ Koeltas

Bij een order van minimaal €1.000,- (excl. BTW) ontvangt u een BBQ Koeltas. De BBQ Koeltas is compact en daardoor ideaal voor een BBQ aan het strand of in het park.

Jamie Oliver Barbecue

Bij een order van minimaal €2.250,- (excl. BTW) ontvangt u een echte Jamie Oliver Barbecue. De Jamie Oliver Barbecue is een echte eyecatcher en makkelijk mee te nemen.

Hoe en wanneer kun je meedoen?


Deze actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2015.


De barbecues worden aan het begin van de eerst volgende maand verzonden, mits de factuur betaald is.


Heeft u besteld in juli dan wordt uw barbecue begin augustus verstuurd.


Heeft u besteld in augustus dan wordt uw barbecue begin september verstuurd.

Actievoorwaarden

Artikel 1; Gegevens
U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2; Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden

  • Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
  • De barbecues zijn niet verzilverbaar.

Artikel 3; Contact
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.

Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
0529-428024

Artikel 4; Geschillen / toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing.

Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier.

Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5; Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999