Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts.nl op podium voor Best Online Performance award

De ‘Best Online Performance’ award V.l.n.r. Pernille la Lau, Lex van den Bosch (Allgifts.nl), Marlies Smeenk, Patrick Geijtenbeek & Erik Joosse en John Swaab

De ‘Best Online Performance’ award wordt jaarlijks uitgereikt binnen de promotionele producten branche.

Deze award wordt uitgereikt tijdens de night of the promz van de leveranciersdagen. De verkiezing vindt plaats aan de hand van publieksstemmen en een vakjury.

Allgift.nl eindigt op tweede plek voor de ‘Best Online Performance’ award in de promotionele branche.Trots is het team op deze prestatie. Uit het juryrapport kwam opvallend naar voren dat Allgifts.nl goed vindbaar is en het enthousiaste team op alle fronten actief is. Het afgelopen jaar heeft Allgifts.nl zich online flink ontwikkeld. Uniek in de markt zijn de afbeeldingen met drukposities op de website. Hiermee biedt Allgifts.nl de klant extra gebruiksgemak.

Met ons kleine team van 14 personen vinden wij dit een uitstekende prestatie. Wij werken hard aan de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van onze website en dit werpt zijn vruchten af’, aldus Lex van den Bosch (directeur).

Zoekt u de voordelen van een online aanbieder zonder dat u de persoonlijke service hoeft te missen? Allgifts.nl weet met een relatief klein team heel efficiënt te werken, doordat er ver door geautomatiseerd is. Dat zij vooruitstrevend zijn in de technologie, is ook de basis. Natuurlijk ben je als webshop gefocust op online activiteiten, maar dat mag niet ten koste gaan van persoonlijk contact en advies! Daarom staan de medewerkers van Allgifts.nl u graag persoonlijk te woord.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999