Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Chocolade

Chocolade als relatiegeschenk? Smelt! Dat is pas een goed idee. Zéker als uw doelgroep bestaat uit voornamelijk vrouwen..
Het is wetenschappelijk bewezen dat chocolade gelukkig maakt! Daarom is chocolade altijd een goed geschenk, vooral onder de vrouwen. Maak uw relaties gelukkig en verras ze met een heerlijk stuk chocolade. Of wat dacht u ervan om napolitains in te zetten als give away? Een positieve houding en herinnering aan uw bedrijf is hiermee een feit!

Smakelijke promotie!

Cocoa chocolade fondue set
Vanaf €11,93

Bekijken

Goudstaaf
Vanaf €1,63

Bekijken

Chocolade in glazen potje
Vanaf €0,96

Bekijken

Vierkante Napolitain
Vanaf €0,20

Bekijken

Denkt u erover om chocolade relatiegeschenken uit te delen? Uw relaties smelten ervan!

Vrijwel iedereen is dol op chocolade. Vooral vrouwen kunnen een goed stuk chocolade meer dan waarderen. Lekker als tussendoortje, als toetje over het ijs of een uitgebreide fondue met vriendinnen! Tevens zit er ook op veel producten chocolade. Denk bijvoorbeeld eens aan koekjes. Vele koekjes hebben een laagje chocolade. Het is zelfs aangetoond dat chocolade gelukkig maakt. Dus wilt u uw relatie gelukkig maken, dan is het verstandig om chocolade te geven. Maak met uw relatiegeschenken chocolade nóg populairder. Maar, hoe promoot u uzelf nou op een smakelijke manier?

Legio aan mogelijkheden om chocolade in te zetten als relatiegeschenken of weggevertje.

Chocolade is er in allerlei verschillende varianten. Melk, puur en witte chocolade zijn de meest bekende chocoladesoorten. Maar ook chocolade als hazelnoot, cappuccino zijn erg in trek. U kunt uw relatie dus verrassen met chocolade in veel verschillende smaken. Denkt u groots? Verras u relatie met een chocolade fondueset. In de fondueset wordt de chocolade verwarmd en wanneer de chocolade warm is, kan de fondue met fruit, ijs of biscuits beginnen. Maar, wat dacht u van napolitains als give away? U kent ze wel; kleine vierkante, platte chocolaatjes met een papiertje als verpakking.

Uw naamsbekendheid vergroten door chocolade relatiegeschenken in te zetten? Check!

Wanneer er gekozen wordt voor de een bedrukt chocolade geschenk, wordt uw naamsbekendheid vergroot. Stel, u gaat voor het fondue set.. Fonduen wordt niet alleen gedaan. Vaak wordt besloten om met familie of vrienden te fonduen. Tevens zal uw relatie dankzij de set een gezellige tijd hebben. Uw relatie wordt dus positief herinnerd aan de set, en daarmee dus ook aan uw bedrijf. Wist u dat wij nog veel meer lekkere producten in ons chocolade assortiment hebben? Kijkt u daarom eens in onze chocolade categorie voor luxe geschenken, leuke weggevertjes en maak uw relaties gelukkig!


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999