Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Cocktailprikkertjes bedrukken

Partyprikkers – Kaasprikkers – Snackprikkers

Cocktailprikkertjes bedrukken

Serveer hapjes die op tafel komen nu nog opvallender met cocktailprikkertjes van Allgifts.nl! Laat de cocktailprikkertjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo! Voor een optimale versterking van de inwendige mens terwijl uw reclame toch op een subtiele manier wordt verspreid! Cocktailprikkertjes zijn zeer populair tijdens borrels, open dagen, beurzen en alle andere evenementen!

Cocktailprikkertjes als relatiegeschenk

De prikkertjes van Allgifts.nl zijn geschikt om te prikken in kaas, worst, vis en andere vruchtjes. We produceren de prikkers vanaf 1000 stuks, stuk voor stuk digitaal geprint. Het is vanaf 15.000 stuks mogelijk om in offset 1 of 2 PMS drukkleur of zelfs full colour te bedrukken. De kwaliteit van het product blijft op deze manier echt uitstekend! De partyprikkers worden volledig automatisch geproduceerd en daardoor is handenarbeid niet nodig en blijft de hygiëne gewaarborgd. Wel zo belangrijk bij producten die gebruikt worden om voedsel mee te serveren! Testrapporten op dit gebied sturen wij u graag op aanvraag toe.

Bedrukopties voor cocktailprikkertjes

U kunt de partyprikkers bedrukken in PMS kleuren naar keuze. De afmetingen van de prikkers zijn 25 bij 40 mm. PMS kleuren zijn altijd hetzelfde, dus u hoeft er niet over in te zitten dat er kleurverschil in de prikkertjes komt! PMS leent zich ideaal voor het drukken van enkele specifieke kleuren, waaronder huisstijldrukwerk! Toch gaan voor een full color bedrukking om uw logo ideaal uit de verf te laten komen? Kies er dan voor om meer dan 15.000 stuks van deze prikkertjes te bedrukken!

Plaats uw bestelling!

Cocktailprikkertjes bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Daarnaast kunt u altijd uw orderstatus online inzien. De prikkers worden na bestelling binnen om en nabij 2 weken geleverd. Ook is het mogelijk om op eigen afspraak een leverdatum te kiezen. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Minimumafname:
De minimale afname voor bedrukte cocktailprikkertejes is 1.000 stuks.
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
De cocktailprikkertjes worden na akkoord op de digitale drukproef circa 2 weken of volgens afspraak geleverd.

Bedrukking:
Vanaf 1.000 stuks kan digitaal worden geprint (nu ook aflopend mogelijk) Vanaf 15.000 stuks bedrukken we in offset. Standaard worden de prikkers aan weerszijden van het stokje bedrukt waarbij een 2 zijdige verschillende bedrukking mogelijk is waarvoor geen meerprijs berekend wordt.

Drukkleuren
In offset volgens PMS kleuren naar keuze of full colour

Formaat
Het formaat van de cocktailprikkertjes is 25 x 40 mm
Andere formaten of uitvoeringen zijn vanwege onze volautomatische productie niet mogelijk

Afwerking
Dubbel tegen elkaar geplakt aan een houten stokje, 70 mm lang

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999