Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Drinkflessen

Drinkflessen bedrukken 

Een drinkfles is een eenvoudig en veelgebruikt artikel in de promotionele branch. Vele kennen de Dopper, dit is de fles waarmee de drinkflessen trend is begonnen. Er zijn veel mogelijkheden Doppers bedrukken met uw logo bijvoorbeeld. Na de opkomst van de Dopper is de ontwikkeling in drinkflessen doorgegaan. Er zijn vele trendy drinkflessen die bedrukt kunnen worden met uw logo. Wilt u graag een ander artikel dan de Dopper, maar vindt u de eenvoud van een drinkfles goed passen bij uw doel. Ga dan voor een unieke drinkfles die opvalt. 

Een drinkfles en dopper bedrukken met uw logo geeft de fles een eigen stijl. Hierdoor kunt u het product volgens uw huisstijl vormgeven. De drinkflessen zijn in veel verschillende kleuren en materialen leverbaar. Wij hebben de populairste drinkflessen voor u geselecteerd. De uitstraling van deze drinkflessen is uniek en eigentijds. 

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018