Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Fietsvlaggetjes bedrukken

Fietswimpels bedrukken

Fietsvlaggetjes bedrukken

Kinderen kunnen er soms geen genoeg van krijgen, maar oudere mensen doen er soms ook fanatiek aan mee! Steeds vaker zie je mensen met een wimpel op hun fiets rondrijden. Een prima item om te gebruiken als u wilt inspelen op een jaarlijkse fietsdag, een fiets 4-daagse of bijvoorbeeld een lokale wielerwedstrijd!

Fietsvlaggetjes als relatiegeschenk

Allgifts.nl heeft fietsvlaggetjes beschikbaar in een punt vorm van 15 x 21 cm, geconfectioneerd aan 1 meter lang wit polyesterband. De fietsvlaggetjes zijn te bestellen in een minimale oplage van 1000 stuks, en kleinere oplages zijn op aanvraag. U kunt de fietsvlaggetjes aan beide zijden laten bedrukken met het logo of de naam van uw organisatie. Van de fietsvlaggetjes ontvangt u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Ook is het mogelijk een (bedrukte) sample te bestellen van het product. Zo kunt u het product nog voor een grote bestelling even in uw handen hebben! Laat snel de fietsvlaggetjes bedrukken en verspreid uw naam!

Bedrukopties voor vlaggenlijnen

De fietsvlaggetjes zijn te bedrukken in PMS (geschikt voor specifieke kleuren) kleuren naar keuze. Het is dus ook mogelijk om de vlaggetjes in full color te bedrukken. U zult de fietsvlaggetjes met uw bedrukking nadat u ze weggeeft snel terugvinden op heel veel kinderfietsen. Daarnaast zal overal waar de fiets met het vlaggetje te vinden is, uw bedrijfsnaam te vinden zijn! Schoolpleinen, sportverenigingen en Nationale fietsdagen bijvoorbeeld!

Plaats uw bestelling!

Fietsvlaggetjes bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. De fietsvlaggetjes worden na bestelling binnen om en nabij 2 weken geleverd. Ook is het mogelijk om op eigen afspraak een leverdatum te kiezen. Op die manier kunt u uw bestelling geheel naar eigen hand zetten.

Minimumafname:
De minimale afname voor bedrukte fietsvlaagetjes is 1.000 stuks.
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd: 
De fietsvlaggetjes worden na bestelling binnen om en nabij 2 weken geleverd. Ook is het mogelijk om op afspraak een leverdatum te kiezen.

Bedrukking:
De fietswimpels kunnen 2-zijdige gelijke bedrukt worden in offset.

Drukkleuren
Volgens PMS kleuren naar keuze of full colour

Formaat:
Puntvormwimpel 15 x 21 cm

Afwerking
Geconfectioneerd aan 1 meter lang wit polyesterband

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999