Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Give aways

Staat u regelmatig op een beurs en bent u op zoek naar een leuke giveaway voor geïnteresseerden in uw bedrijf?
Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan giveaways. U kunt met giveaways de beurs veel interessanter en leuker maken voor uw relaties. Het is een gegeven dat personen liever naar jouw stand komen wanneer er leuke giveaways te verkrijgen zijn. U kunt op dat moment meteen een goede indruk achterlaten over uw bedrijf.

Leuk promotiemateriaal voor de beurs!

Yogi lanyard met afneembare sluiting
Vanaf €0,47

Bekijken

Notitieboekje
Vanaf €1,26

Bekijken

Pepermuntdoos Vierkant
Vanaf €0,56

Bekijken

Sleutelhanger LED
Vanaf €0,91

Bekijken

Opvallen op een beurs of zakelijk evenement? Met giveaways trekt u mensen naar uw stand.

Staat u regelmatig op een beurs en bent u op zoek naar een leuke giveaway voor geïnteresseerden in uw bedrijf? Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan giveaways. U kunt met giveaways de beurs veel interessanter en leuker maken voor uw relaties. Het is een gegeven dat personen liever naar uw stand komen wanneer er leuke giveaways te verkrijgen zijn. U kunt op dat moment meteen een goede indruk achterlaten van uw bedrijf. U kunt met giveaways de beurs interessant maken door hierbij bijvoorbeeld te denken aan pennen. Pennen worden door iedereen veel gebruikt. Op kantoor, school.. Van jong tot oud! Een gaaf bedrukt pennetje zorgt ervoor dat uw naam overal gezien wordt.

Functionele geschenken worden lang bewaard en veel gebruikt, zorg dat u gezien wordt!

U bereikt met een pen dus een ontzettend groot publiek. Doordat pennen veel gebruikt worden, zijn ze erg functioneel. Relaties zijn geneigd om functionele geschenken langer te bewaren en te gebruiken. U maakt dus op een relatief goedkope manier reclame voor uw bedrijf doordat uw relatie meerdere keren herinnerd wordt aan uw bedrijf voor dezelfde prijs. Ook sleutelhangers doen het goed op beurzen. Deze giveaway is interessant voor iedereen, want wie beschikt nou niet over één of meerdere sleutels? Sleutelhangers zorgen ervoor dat de sleutels gemakkelijk teruggevonden worden. Doordat sleutels vrijwel dagelijks gebruikt worden, wordt uw relatie dagelijks herinnerd aan uw bedrijf.

Gewilde weggevertjes, als bedrijf in te zetten op een beurs of uitdelen én zelf inzetten?

Tevens zijn keycords gewilde giveaways. Wanneer u als bedrijf namelijk zelf ook vaak op beurzen staat, kan hier gemakkelijk gebruik van gemaakt worden. Er kan een naamkaartje aan vastgemaakt worden zodat iedereen ziet wie uw bedrijf vertegenwoordigt. Wij beschikken over nog veel meer functionele kleine geschenken die u als giveaway weg kunt geven op een beurs. Over het algemeen wordt met giveaways de beurs vele malen leuker. Giveaways zijn goede geschenken waar iedereen altijd blij mee is: als bedrijf zet u zet in, maar u kunt ze tegelijkertijd ook weggeven. Win-win dus! Het zijn namelijk gewilde artikelen waar iedereen wel baat bij heeft, doordat ze dagelijks gebruikt worden.


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999