Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Gratis Correctbook + marker bij uw bestelling!

Oneindig schrijven? Het kan met een Correctbook! Correctbooks zijn notitieboekjes met uitwisbare ‘whiteboard’ pagina’s. Met een speciale pen kunt u aantekeningen in het boekje maken. De tekst droogt vrij snel, maar is gemakkelijk weer te wissen. Handig als u een taak van uw to-do list hebt afgerond! In de maanden januari t/m april ontvangt u bij uw bestelling met een min. orderwaarde van €1.000,- excl. btw, een gratis A5-formaat Correctbook!

Gratis Correctbook + marker bij uw bestelling

Promotiegift van het jaar 2017 & 2018
De gemaakte aantekeningen slaat u gemakkelijk digitaal op met een handige gratis app: de Correctbook Scan App. Zo heeft u eindeloos schrijfplezier.. Dit innovatieve product is zelfs zó goed, dat het de winnaar is van ‘Promotiegift van het jaar 2017 & 2018’. Dat komt ook doordat het bijdraagt aan diverse goede doelen.

Gratis Correctbook + marker bij uw bestelling

Goede doelen
Voor elke bedrukte of onbedrukte Correctbook gaat 10% van de opbrengst naar kinderen in Zuid-Afrika die helaas een tekort hebben aan schrijfmateriaal, om zo het analfabetisme te verminderen! Bovendien worden de boekjes in Nederland geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 
Hoe en wanneer kunt u meedoen?
Deze actie loopt van 1 januari t/m 30 april 2019.
Bestelt u voor minimaal €1.000,- exclusief btw, dan ontvangt u gratis het Correctbook.
Het geschenk wordt apart van uw bestelling verzonden. Uw Correctbook zal in de eerstvolgende maand na het plaatsen van uw bestelling verzonden worden, mits de bestelling betaald is en het gaat om een afleveradres binnen de Benelux.

Actievoorwaarden

Artikel 1; Gegevens
U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2; Privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden
Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
De producten zijn niet verzilverbaar.
Allgifts behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen.
Allgifts behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Artikel 3; Contact
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.

Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
+31(0)38 - 760 1900

Artikel 4; Geschillen / toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5; Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Allgifts respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999