Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Gratis Dopper drinkfles bij uw bestelling!

Lekker duurzame actie! U ontvangt in de maanden juli, augustus en september een gratis Dopper steel t.w.v. €19,50 bij uw bestelling op Allgifts.nl. Deze extra stoere, robuuste drinkfles is een echte eye catcher als u op citytrip bent, een outdoor avontuur beleeft of gewoon hard aan ‘t werk bent!

Dé duurzame, design drinkfles van ‘t moment.
Dat wilt u toch ook?

Gratis Dopper drinkfles bij uw bestelling!
Gratis Dopper drinkfles bij uw bestelling!

Dit is waarom u de Dopper ook wilt hebben!

De Dopper is niet zomaar een drinkfles. Draai je de bovenkant van je flesje om, dan heb je een bekertje. Wist u dat ‘ie in 3 onderdelen in de vaatwasser kan (tot 65 graden) en dat hij BPA-vrij is? Inhoud van de fles: 490 ml (40 ml. groter dan de kunststof variant).

Dopper steel: dé RVS-waterfles.

De Dopper steel is de allernieuwste waterfles van Dopper. Robuust en nét even wat anders dan de Original. Stoere sportfles die ook gecombineerd kan worden met de sport cap. Geschikt voor koude, niet-bijtende drankjes. Doet dus geen dienst als thermosfles!

The bottle is the message!

Met de duurzame Dopper draagt u bij aan een beter milieu! U bespaart veel wegwerpflesjes en dus plastic afval. Wist u trouwens dat van elke Dopper die wij weggeven 5% naar de Dopper Foundation gaat? The bottle is the message.


 

Actievoorwaarden

Artikel 1; Gegevens
U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2; Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden
Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
De producten zijn niet verzilverbaar.
Allgifts.nl behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen.
Allgifts.nl behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Artikel 3; Contact
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.

Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
+31(0)38 - 760 1900

Artikel 4; Geschillen / toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5; Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999