Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Gratis SeatZac of hamamdoek bij uw bestelling!

Ook deze zomer verwennen wij onze klanten weer graag met leuke geschenken. Helemaal hip deze zomer zijn de SeatZacs en hamamdoeken.
Daarom ontvangt u bij uw bestelling in juli en augustus één van deze zomerse geschenken. Bestel vandaag nog op Allgifts.nl en u gaat comfortabel de zomer door.

SeatZac cadeau bij uw bestelling

SeatZac
Brengt u de zomer door bij concerten, festivals of op het strand? Met de SeatZac zit u altijd lekker. De compacte en super comfortabele lucht gevulde chillbag, neem je overal mee naartoe. De SeatZac is gemaakt van enorm sterk polyester, staat binnen 1 minuut, zonder gebruik van een pomp, weegt slechts 750 gram en zit in een handig draagtasje. U ontvangt deze super relaxte SeatZac gratis bij besteding van € 2.500,- bij Allgifts.nl

Hamandoek cadeau bij uw bestelling

Hamandoek
Een hamamdoek is ideaal voor gebruik tijdens een dagje op het strand, bij het zwembad of in de sauna. De hamamdoek is gemaakt van katoen en hierdoor heerlijk luchtig. U slaat de doek makkelijk om u heen tijdens een zonnige dag. Het formaat van 170 bij 90 centimeter is ook ideaal om op te zonnen. Deze heerlijke zomerse hamamdoek ontvangt u gratis bij besteding van € 1.000,- bij Allgifts.nl

 

Actievoorwaarden

Artikel 1; Gegevens
U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2; Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden
Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
De producten zijn niet verzilverbaar.
Allgifts.nl behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen.
Allgifts.nl behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Artikel 3; Contact
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.

Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
+31(0)38 - 760 1900

Artikel 4; Geschillen / toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5; Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999