Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Herfst

Herfst! Van een prachtige nazomer die langzaam overgaat in typisch herfstweer; regen, het wordt frisser, het gaat waaien.. Gezellig!
De herfst kenmerkt zich met vallend blad, prachtige kleuren en ook typisch herfstweer. Maar, dan zorgt u er toch voor dat u het zonnetje bent? Verras uw klanten of medewerkers met geschenken dit uitstekend bij deze periode passen.. Een gezellige kaars als het donker is, een functionele stormparaplu of een pakketje met een theeglas(set) en fleece deken voor een knusse avond.

Blow them way!

Hurricane dubbellaags stormparaplu
Vanaf € 17,09

Bekijken

Geurkaars
Vanaf €0,83

Bekijken

Theeglas Tea-time 300ml
Vanaf €4,56

Bekijken

Fleece deken (180 g/m2)
Vanaf €4,01

Bekijken

Een geschenk geven in de herfst in plaats van het einde van het jaar, dat is pas opvallen!

Hoewel veel bedrijven of werkgevers nog vasthouden aan het traditionele geschenk aan het einde van het jaar, valt u hoe dan ook meer op als u op een ander moment gaat uitdelen. Bijvoorbeeld in de herfst; een origineel moment om uw relaties te verwennen. Om ze te motiveren voor de drukke kerstperiode of gewoon, als blijk van waardering. Hoe leuk is het dan om herfst geschenken te geven die de ontvanger de mogelijkheid biedt ultiem te kunnen ontspannen.. Met een design speakerbox, een gepersonaliseerde mok waar warme chocolademelk uit gedronken kan worden of met een heerlijk geurende kaars voor bij het warme bad.

Herfst geschenken die warmte bieden.. Zorg voor een warm aandenken in koude dagen.

Juist als het wat frisser is, het regent of misschien zelfs wel stormt, is een warm aandenken goed getimed. Ziet u uw ontvangers al zitten met uw najaarsgeschenk? Lekker warm met een goed boek op de bank onder uw geborduurde fleece deken. Of de luxe badjas die écht niet perse als ochtendjas gedragen hoeft te worden. Liever bijblijven met een functionele en stylish verantwoord muts? Er zijn ontzettend veel manieren om in the picture te blijven bij uw klant. Wat bij kan dragen aan een blijvende herinnering, is het bedrukken of borduren van de herfstgeschenken. Een subtiele boodschap of juist opvallend met uw logo!

Laarzen aan, jas dicht en erop uit. Opvallen tijdens een flinke wandeling of eikels zoeken?

Herfstgeschenken bedrukt met uw logo vallen hoe dan ook op. Zeker als u ervoor zorgt dat het geschenk buitenshuis gedragen of gebruikt wordt. Met een functionele soft shell jas wordt u hoe dan ook gezien tijdens de boswandeling tussen al het gekleurde blad. Of de rugzakjes of boodschappentassen die vol worden gegooid voor het verzamelen van eikels. Er zijn veel manieren te bedenken om uw klant blij te maken met een passend herfst cadeau en om tegelijkertijd te profiteren van een wel heel makkelijke manier van reclame maken! Trouwens, al eens nagedacht om een kerstpakket in de herfst weg te geven?


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999