Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Keukenaccessoires

Elk huis heeft een keuken, toch? Daarom doet er u goed aan bruikbare keukenaccessoires cadeau te geven aan uw relaties!
Over het algemeen wordt er in de Nederlandse huishoudens bijna dagelijks gekookt en geëxperimenteerd met kruiden en de fijnste ingrediënten. Heerlijke smoothies, fruitsalades, varkenshaasjes met rode wijn, een appeltaart volgens moeders’ recept of een pittoresk kaasplankje.. Tal van opties dus om functionele keuken geschenken cadeau te doen die veel gebruikt worden.

Leuke keukenhulpjes om weg te geven!

Smoothie 2 Go mini blender 300W
Vanaf €€ 23,23

Bekijken

Zora verstelbaar schort
Vanaf €4,18

Bekijken

Katoenen ovenwant
Vanaf €1,08

Bekijken

2-in-1 citruspers en rasp
Vanaf €3,27

Bekijken

Keuken accessoires als geschenken voor uw werknemers? Smakelijke gedachten aan u!

Er zijn ontelbaar mogelijkheden als het gaat om een bruikbare keukenaccessoires cadeau te doen aan uw klanten, relaties of werknemers. En absoluut niet alleen geschikt voor vrouwen, maar net zo goed voor mannen. En de liefde van de man gaat door de maag, dus zo gek is het nog niet om ze de keuken in te sturen. Laten we beginnen met een keukenschort, just in case.. En voor de dames een chique korte rokschort! Een eitje bakken in de vorm van een hartje is easy met de speciale hartvormige koekenpan. Beetje zout erbij met de grappige peper- en zoutmolen, hand geperste verse jus en de punten zijn gescoord voor die dag!

Koksmuts op en gaan met die banaan! Of speciale kruidenkaasjes, frisse salades, cupcakes..

Wat u ook maar voor boodschap of actie heeft, waarmee u uw ontvangers wil verrassen; Allgifts.nl heeft een hele keuken vol met passende geschenken. Wist u dat wij vrijblijvend passende productvoorstellen doen of zelfs meedenken met het samenstellen van een promotionele actie? Dat is ons met de paplepel ingegoten. Van het ontbijt tot het toetje en van smakelijke wijnproeverijen tot de lekkerste kaasplankjes.. U vindt ’t bij ons. Knoflook hakken wordt een eitje! En wist u dat ook de ananas snijders als warme broodjes de webshop uit vliegen? Maar pas wel op dat u uw concurrenten de ogen niet uitsteekt met de koekjesvormpjes!

Bedrukte keukenaccessoires voor een blijvende smaak? Allgifts.nl regelt het voor u.

Tijd voor toetjes, want daar heeft iedereen nog wel een gaatje vrij voor! Heerlijk vanille ijs met een zoete caramel topping? Scheppen maar met de ijsschep! Of een stukje fruit voor de gezonde eters: met de appelsnijder wordt het een feestje. En mocht het dan echt allemaal geen succes zijn.. dan kan er altijd nog een pizza in de oven. De Margarita snijden kan met het handige pizzamesje. En pas op, niet uw vingers branden. Altijd een ovenwant of siliconen croco gebruiken. Bedrukte keukenaccessoires scoren voor u nóg beter, want keuken artikelen worden ontzettend lang bewaard. Zo wordt er altijd nog aan u gedacht tijdens het koken!


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999