Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Kinderen

Bent u op zoek naar leuke weggevertjes voor kinderen? Wij hebben ‘t! Kleursets, tutdoekjes, speelgoed, pluche.. you name it!
Maar waar en wanneer geeft u kinderen relatiegeschenken? Wat dacht u als onderwijsinstelling van een weggevertje aan het einde van een schooljaar, als organisator van een open dag waar ouders met hun kinderen zijn, als zwembad of pretpark om kinderen een extra beleving te geven of als kraaminstelling verwerkt in een geboortepakketje..

Geschikte weggevertjes voor kids

Koker met kleurpotloden, waskrijt en puntenslijper
Vanaf €0,44

Bekijken

Baby tutdoekje
Vanaf €1,78

Bekijken

Springtouw met digitale telfunctie
Vanaf €1,75

Bekijken

Geduldspelletjes
Vanaf €0,19

Bekijken

Met gewilde relatiegeschenken kinderen verrassen? Kids houden van speelgoed!

Voor de mooiste kindergeschenken kunt u bij ons terecht. Van spellen tot kleurgerei en van kleding tot speelgoed. Allgifts.nl heeft het allemaal. Kinderen zijn altijd druk met speelgoed. Het is daarom altijd een goed idee om kinderen iets te schenken waar ze hun tijd mee kunnen invullen. Een spelletje of kleurgerei wordt altijd goed ontvangen. Vaak worden spellen gespeeld met een heel gezin, of met vrienden of familie. Als u de relatiegeschenken voor kinderen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, bereikt u niet alleen de kids, maar ook ouders, opa’s en oma’s of andere relaties van uw doelgroep. Maak daarom met onze relatiegeschenken kinderen blij en geniet van een win-win situatie

Op zoek naar gewilde, functionele kleding voor kinderen als relatiegeschenk? Caps zijn hot!

Ook zijn caps tegenwoordig mode items die de kinderen bezighouden. Ze dienen niet alleen functioneel tegen de zon of regen, maar zijn echt een musthave onder de jongeren. Wat dacht u dus van een stoere cap voor kinderen? Wanneer de cap vaak naar school gedragen wordt, is uw bereik vele malen groter, omdat ook andere kinderen de cap met daarop uw (reclame)uiting zullen zien. Tevens worden ouders herinnerd aan uw bedrijf doordat de cap op het schoolplein of op de fiets naar huis gedragen wordt. Wij hebben caps in ontzettend veel soorten, maten, kleuren en diverse verstelbare sluitingen. Er zit dus altijd een cap bij die precies past bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Allgifts.nl helpt u graag bij het vinden van een kinder relatiegeschenk dat past bij uw bedrijf.

U kunt ook kiezen voor een van de andere artikelen uit ons ruime assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld springtouwen, geduldspelletjes, tekenspullen en nog veel meer. Dit zijn spellen voor kinderen van jonge leeftijd, tot kinderen die al wat ouder zijn. Kortom, zoekt u speelgoed voor kinderen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Heeft u al een kijkje genomen in ons ruime assortiment, maar vindt u het lastig om een goede keuze te maken voor het geschenk dat past bij uw bedrijf? Dan zijn wij er natuurlijk om u te helpen. U kunt gerust contact opnemen met onze medewerkers. Samen starten we de zoektocht naar het perfecte geschenk. Kids blij, wij blij.


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999