Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Medisch & Zorg

Relatiegeschenken nodig in de medische- en verzorgingsbranche? Da’s ons een zorg! Allgifts.nl helpt u aan geschikte gezondheids- en verzorgingsgeschenken.
Of u nou werkzaam bent bij een tandartsenpraktijk, ziekenhuis, diëtistenpraktijk, apotheek, fysio of logopedistenpraktijk.. U zoekt een geschikt en passend geschenk die wij voor u hebben! Van zustersklokjes die heel geliefd zijn onder de verpleegkundigen in ziekenhuizen tot medicijndoosjes die erg geschikt zijn om weg te geven als apotheek.

Met zorg voor u geselecteerd!

Analoog zusterhorloge
Vanaf €3,40

Bekijken

Injectiespuit balpen zwartschrijvend
Vanaf €0,11

Bekijken

Anti-stress PU dokter
Vanaf €0,66

Bekijken

Medicijndoosje
Vanaf €0,20

Bekijken

Relatiegeschenken in de categorie ‘Medisch en Zorg’ zijn booming. Zorg gaat iedereen aan!

Ook voor de medische sector beschikken wij over veel verschillende relatiegeschenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze pen in de vorm van een injectiespuit? Een functioneel geschenk voor zowel uw relaties als uw medewerkers. Bruikbaar op de werkvloer, maar ook thuis. Tevens is het een mooi geschenk om op straat uit te delen, zodat iedereen direct een beeld heeft bij een bedrijf in de zorg. Laat aan uw relaties en aan de rest van de wereld weten dat u er bent en waar u voor staat. De vraag is niet of u een geschenk weggeeft, maar wanneer. Komt u er niet uit? Uw relatiegeschenk is onze zorg! Wij helpen u graag verder.

Geschiedenis schrijven met uw relatiegeschenk of giveaway? Met de injectiespuit pen lukt ‘t!

Zorg ervoor dat uw bedrijf extra lang herinnerd wordt door relaties in- of buiten de zorg. Bedruk bijv. de injectiespuit pen met uw logo en/of bedrijfsnaam en zorg dat u nog heel lang zichtbaar bent. Door de bedrukking wordt uw relatie iedere keer opnieuw herinnerd aan uw bedrijf wanneer het geschenk gebruikt wordt. Op die manier kunt u op een relatief voordelige manier toch heel effectief reclame maken voor uw bedrijf. Tevens zorgt de bedrukking voor een extra lange herinnering. Dankzij het geschenk zal het een positieve herinnering zijn waardoor uw bedrijf ook sneller als positief wordt ervaren. Bedrukking kan op bijna elk geschenk!

Zorg goed voor uw relaties! Voor elke gelegenheid of organisatie een passend relatiegeschenk.

Vindt u het moeilijk een passend geschenk voor uw relaties of werknemers te bedenken? Onze creatieve verkoopadviseurs denken graag met u mee! Wat dacht u van de Dag van de Zorg? Een gelikt moment om uw hardwerkende verplegers of zorgdragers te verrassen. Een Rituals pakketje als blijk van waardering of gaat u voor een functioneel geschenk dat dagelijks tijdens de werkzaamheden gebruik kan worden, zoals een zustersklokje! Een diëtistenpraktijk? Geef BMI-meters als hulpmiddel! Een tandartsenpraktijk? Een reistandenborsteltje of tandenstokertjes! Zo ziet u maar, ook voor uw bedrijf of onderneming is er een passend geschenk.


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999