Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Draadloze telefoonoplader met fotolijst bij je bestelling!

Thuis of misschien toch op kantoor aan het werk? Deze bureauaccessoire past op elke werkplek. Te gebruiken als telefoonhouder, draadloze oplader en fotolijst! Dit functionele cadeau maakt je werkplek extra gezellig! Vanaf januari t/m april 2021 ontvang je deze 3-in-1 kantooraccessoire bij een bestelling vanaf € 1.250 excl btw.

Draadloze telefoonoplader met fotolijst bij je bestelling!
 

Fotolijst

 

Hoe leuk is het als je tijdens het werken je gezin, familie, vrienden of misschien je huisdier bij je hebt? Of droom je van een prachtige omgeving? Print je mooiste, grappigste of dierbaarste foto in een formaat van 10x15 cm en maak je werkplek extra gezellig!
 

 

Draadloos opladen

 

Zet je smartphone rechts tegen de fotolijst en je batterij wordt opgeladen! Hij laadt dus op zonder dat je een kabel nodig hebt. Draadloos opladen is mogelijk met alle QI-apparaten, zoals de nieuwste Androids, iPhone8 en hoger. Geleverd met micro-USB-kabel van 150 cm.

 

Hoe en wanneer kun je meedoen?

 
  • Deze actie loopt van 1 januari 2021 t/m 30 april 2021.
  • Bestel voor minimaal € 1.250 exclusief btw en ontvang je super handige en leuke bureauaccessoire cadeau!

Het geschenk wordt - apart van je bestelling - in de eerstvolgende maand na het plaatsen van je bestelling verzonden, mits de bestelling betaald is en het gaat om een afleveradres binnen de Benelux.

 
Actievoorwaarden

Artikel 1 Gegevens

Je garandeert dat alle door jou verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2 Privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden

Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing. De producten zijn niet verzilverbaar. Allgifts behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen. Allgifts behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Artikel 3 Contact

Indien je vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.
Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
+31(0)38 - 760 1900

Artikel 4 Geschillen / toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5 Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Allgifts respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat al jouw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om jouw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Jouw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om je te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om jou eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.


Terug naar homepage
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999