Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Draadloze oplader met speaker bij je bestelling!

Pimp je bureau - of dat nou thuis is of op kantoor - met deze wireless opader en speaker die op elke werkplek past! Zo kun je dus werken met je favoriete muziek op de achtergrond en tegelijkertijd heel gemakkelijk je telefoon opladen. Vanaf oktober tot en met december 2020 ontvang je bij een bestelling vanaf € 2.750 excl btw deze super handige oplader en speaker (van 100% natuurlijk bamboe!).

Draadloze oplader met speaker bij je bestelling!

3W speaker

 

Muziek streamen doe je eenvoudig via een bluetooth-verbinding. Wist je dat je tot wel 10 meter bereik hebt? Luister je naar je favoriete muziek en laad je tegelijkertijd je telefoon op? Zorg dan dat je ‘m op een voedingsbron aangesloten houdt. Extra lang genieten!

Draadloos opladen

 

Leg hem op de wireless charger en je batterij wordt opgeladen! Hij laadt dus op zonder dat je een kabel nodig hebt. Draadloos opladen is mogelijk met alle QI-apparaten, zoals de nieuwste Androids, iPhone8 en hoger. Geleverd met micro-USB-kabel van 150 cm.

Hoe en wanneer kun je meedoen?

 
  • Deze actie loopt van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020.
  • Bestel voor minimaal € 2.750 exclusief btw en ontvang je super handige bureauaccessoire cadeau!

Heb je in december je bestelling geplaatst? Dan ontvang je je cadeau eind januari - mits je bestelling betaald is en het gaat om een afleveradres binnen de Benelux. Dat is iets later dan je van ons gewend bent. Doordat de actie zo'n succes is, worden er op dit moment nieuwe opladers met speakers geproduceerd. Bedankt voor je begrip!

 
Actievoorwaarden

Artikel 1 Gegevens

Je garandeert dat alle door jou verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2 Privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden

Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing. De producten zijn niet verzilverbaar. Allgifts behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen. Allgifts behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Artikel 3 Contact

Indien je vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.
Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES ZWOLLE
+31(0)38 - 760 1900

Artikel 4 Geschillen / toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5 Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Allgifts respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat al jouw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om jouw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Jouw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om je te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om jou eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.


Terug naar homepage
8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999