Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Promotional Products Professionals

Wij zijn lid van het Promotional Products Professionals (PPP). Het PPP behartigt de belangen van de promotionele industrie en stimuleert branche brede professionaliteit en ontwikkeling en verspreiding van vakkennis.Maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt hier een belangrijke positie in. PPP werkt vanuit een actief verenigingsverband aan de verdere ontwikkeling van onze branche. Ethisch en verantwoord handelen zijn hierin kernwaarden.

Daarnaast draagt het PPP actief bij aan verdere professionalisering van de branche en faciliteert van gedegen vakonderwijs. Ook bevordert de PPP kennisdeling binnen de branche. Dit is nog niet alles wat de PPP doet! Het platform volgt nauw de ontwikkelingen in de Europese wet- en regelgeving en streeft naar een duurzaam milieu. Bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen staat ook op het lijstje van de PPP, met nadruk op zelfregulering van de sector.

Ons lidmaatschap bij de PPP heeft voor u als voordeel dat wij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de Europese wet- en regelgeving. Een ander voordeel voor u is dat het PPP de mogelijkheid biedt tot het behalen van het MVO branchecertificaat. Op deze manier kunt u zien welke onderneming wel en geen certificaat heeft behaald.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999