Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Platform Promotional Products

Wij zijn lid van het Platform Promotional Products (PPP). Het PPP behartigt de belangen van de promotionele industrie en stimuleert branche brede professionaliteit en ontwikkeling en verspreiding van vakkennis.Maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt hier een belangrijke positie in. PPP werkt vanuit een actief verenigingsverband aan de verdere ontwikkeling van onze branche. Ethisch en verantwoord handelen zijn hierin kernwaarden.

Daarnaast draagt het PPP actief bij aan verdere professionalisering van de branche en faciliteert van gedegen vakonderwijs. Ook bevordert de PPP kennisdeling binnen de branche. Dit is nog niet alles wat de PPP doet! Het platform volgt nauw de ontwikkelingen in de Europese wet- en regelgeving en streeft naar een duurzaam milieu. Bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen staat ook op het lijstje van de PPP, met nadruk op zelfregulering van de sector.

Ons lidmaatschap bij de PPP heeft voor u als voordeel dat wij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de Europese wet- en regelgeving. Een ander voordeel voor u is dat het PPP de mogelijkheid biedt tot het behalen van het MVO branchecertificaat. Op deze manier kunt u zien welke onderneming wel en geen certificaat heeft behaald.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award