Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Altijd opgeladen met onze powerbanks

Powerbank, mobiele oplader, nood stroom of draagbare laders

Een powerbank, mobiele oplader, nood stroom of draagbare lader geeft u stroom wanneer uw mobiele apparaat het laat afweten. Een powerbank is er in vele soorten en maten. Op deze pagina geven wij u graag informatie om een gerichte keuze te maken voor een powerbank die aan uw wensen voldoet.

Wat is een powerbank?
Een powerbank is een externe batterij om uw telefoon, tablet, laptop of smartwatch mee op te laden als u onderweg bent. Doordat een powerbank compact is kunt u ze makkelijk meenemen tijdens een dagje uit. Het geeft uw mobiele apparaat nieuwe stroom, waardoor u nooit een lege accu heeft. Powerbanks zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen en afmetingen, maar ook de capaciteit van de powerbanks verschillen. Met een powerbank met een lage capaciteit kunt u een smartphone geheel of gedeeltelijk opladen, maar er zijn ook powerbanks die een gehele laptop op kunnen laden. Welke capaciteit u nodig heeft voor welk apparaat leggen wij u graag uit.

Smartphone
Om een gemiddelde smartphone op te laden heeft u een powerbank nodig met een capaciteit van 4.000 mAh. Hiermee kunt u de volledige smartphone opladen. Met een powerbank met een lagere capaciteit kunt u ook een smartphone opladen, alleen niet volledige. Elke stroomsterkte voldoet om een smartphone op te laden.

Tablet
Om een tablet op te laden heeft u minimaal een powerbank nodig met een capaciteit van 6.000 mAh. Toch raden wij aan om een powerbank met een capaciteit van 7.500 mAh aan. U kunt dan de meest voorkomende tablets volledig opladen. De minimale output van een powerbank dient 2.000 mA te zijn. Anders duurt het erg lang voordat de tablet is opgeladen.

Laptop
Voor het opladen van een laptop heeft u een powerbank met capaciteit van minimaal 12.500 nodig. Dit zijn powerbanks die door de grote capaciteit speciaal hiervoor gemaakt zijn. Hoe groter de capaciteit hoe beter. De output van de powerbank moet minimaal 2,4 mA zijn.

Smartwatch
Om een smartwatch op te laden met een powerbank kunt u vrijwel iedere powerbank gebruiken. De accu van een smartwatch is namelijk erg klein dat deze weinig mAh nodig heeft. Wel geldt hoe hoger de stroomsterkte/mA hoe sneller de smartwatch opgeladen is.

Powerbank bestellen
LOOP GEEN RISICO. Regelmatig komen er terugroepacties voorbij van powerbanks met brandgevaar of zelfs explosiegevaar. Het is daarom erg belangrijk om voor een veilige en betrouwbare powerbank te kiezen. Alle powerbanks in ons assortiment zijn gecertificeerd en hebben een testrapport. U kunt bij ons veilig kiezen voor een powerbank met logo zonder risico te lopen.

Powerbank bedrukken
Maak uw powerbank persoonlijk met een bedrukking of een gravering. Afhankelijk van het materiaal kan de powerbank gegraveerd worden. Dit geeft een mooi en chique resultaat. Indien u kiest voor een bedrukking dan is het mogelijk om de powerbank te bedrukken in meerdere kleuren. Bedruk een powerbank met uw logo of tekst voor een persoonlijk relatiegeschenk.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999