+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Speakers

(172)

Muziek luisteren doen we vrijwel allemaal. De een om heerlijk tot rust te komen, en de ander om op te feesten, en weer een ander kan zich juist beter concentreren op zijn of haar werk wanneer er muziek geluisterd wordt. Speakers zijn dan ook goede en leuke geschenken om uw relatie mee te verrassen.

Speakers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte speakers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals speakers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk speakers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 274 klanten

BoomBox speaker bedrukken

v.a. € 6,22

TwistSpeaker bedrukken

v.a. € 4,34

Speaker bedrukken

v.a. € 4,16

Stereo luidspreker bedrukken

v.a. € 10,15

BLASTING BRICK bedrukken

v.a. € 9,99

Speaker bedrukken

v.a. € 5,48

Speaker bedrukken

v.a. € 3,64

Speaker bedrukken

v.a. € 6,11

Bluetooth speaker bedrukken

v.a. € 23,91

Speakers bedrukken

Zowel jong als oud luistert regelmatig naar muziek. Iedereen heeft een andere muzieksmaak, maar een goede speaker kan iedereen goed gebruiken. Speakers zorgen ervoor dat uw relatie altijd en overal muziek kan luisteren. Laat daarom een speaker bedrukken voor uw relaties en uw bedrijf klinkt hen als muziek in de oren.  

Speakers met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met speakers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de speaker wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle speakers zijn ook onbedrukt te bestellen.

Speakers voor relaties 

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan speakers. Zo hebben wij bluetooth speakers in ons assortiment, maar ook powerbanks met speakers in één. Zo kan uw relatie altijd genieten van zijn of haar favoriete muziek aangezien de telefoon automatisch weer wordt opgeladen. De speakers worden in een nette geschenkdoos geleverd.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster