+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

EHBO

(40)

AU! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Verwacht het onverwachte en zorg ervoor dat u goed bent voorbereid wanneer iemand onverhoopt slachtoffer wordt van een klein ongeluk. Onze EHBO artikelen zorgen ervoor dat kleine wondjes zo weer verholpen zijn.

EHBO bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte ehbo relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ehbo bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ehbo met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 171 klanten

EHBO-artikelen bedrukken

Bij Allgifts.nl kunt u alles vinden op het gebied van EHBO. Toepasselijke en nuttige promotieartikelen en relatiegeschenken om te laten bedrukken met uw logo. EHBO-artikelen zijn absoluut niet saai om weg te geven! 

EHBO-koffer met logo

Denk bijvoorbeeld eens aan een EHBO koffer bedrukken. Een EHBO koffer mag in geen enkel huishouden of bedrijf ontbreken. Een mooie gelegenheid om, door het bedrukken van een EHBO koffer met uw logo, uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Of wat dacht u van een doosje met pleisters, bedrukt met uw eigen logo, een promotieartikel in de categorie EHBO dat zijn nut bewezen heeft. Pleisterdoosjes zijn handig om standaard in de tas te hebben. Voorziet u dit EHBO artikel van uw logo door middel van bedrukking, dan blijft u onder de aandacht. U kunt uw logo zelfs op de pleisters laten bedrukken en kunt uw klanten daardoor voorzien van bedrukte pleisters met uw eigen logo! Custom made en een manier om voor langere tijd onder de aandacht van uw klanten te blijven.

Momenten om EHBO-artikelen uit te delen

Veel mensen hebben het nut al ondervonden om een EHBO reiskit bij zich te dragen wanneer ze op vakantie gaan. Een EHBO reiskit is makkelijk te bedrukken en kan ingezet worden voor veel promotionele doeleinden. Een nuttig relatiegeschenk! Denk bijvoorbeeld aan de start van het vakantieseizoen! Er is geen betere manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen door het bedrukken van een EHBO reiskit met uw logo, en voor aanvang van de zwarte zaterdagen deze bedrukte EHBO reiskitjes aan uw klanten uit te delen. Een variant hierop kan zijn een EHBO setje in blik, ook makkelijk en snel te bedrukken en toch net weer een andere vorm van promotie, en net even weer een andere vorm wat relatiegeschenken betreft.

Eerste Hulp Bij Weggeven

Kortom, in de categorie EHBO is veel mogelijk, van het bedrukken tot First Aid kits, bedrukte EHBO koffers, doosjes met pleisters voorzien van bedrukking tot bedrukte EHBO reiskitjes en EHBO setjes. Alles is mogelijk om uw klanten te voorzien van nuttige relatiegeschenken en promotieartikelen voorzien van bedrukking waarmee u lang de aandacht vasthoudt. Geef uw relatie een EHBO relatiegeschenk. Kijk nu in ons brede assortiment!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster