Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Kerstgeschenken Sinterklaas Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Stappenteller
Registratie afstand
Registratie verbrande calorieën
Ga naar de producten ()

Stopwatch & stappentellers met logo

Stop.. kijk.. doe een stap dichterbij! U heeft het gevonden! De stopwatch & stappentellers pagina. Welkom bij Allgifts.nl. Wij zijn specialist in stopwatches & stappentellers. U heeft bij ons de keus uit bijna 40 (!) verschillende producten. Wij vernieuwen ons assortiment regelmatig om u de beste stopwatch & stappenteller te kunnen bieden. Een stopwatch of stappenteller is een ideaal geschenk om weg te geven met name in de sportwereld. Zo hebben alle grote fitness-scholen het afgelopen jaar bij ons een bestelling geplaatst in deze categorie.

Bedrukte stopwatches & stappentellers bedruken

Met name de stappenteller werd het afgelopen jaar veelvuldig bedrukt geleverd aan onze klanten. Wilt u subtiel gezien worden? Dan bevelen wij een bedrukte stopwatch of stappenteller aan. Gemakkelijk te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan! Laat ons snel uw stopwatches & stappentellers bedrukken.

Stopwatch of stappenteller als relatiegeschenk

Wat zou een reden kunnen zijn om een stopwatch of stappenteller als relatiegeschenk in te zetten? Zit u in de gezondheidsbranche? Dan is het natuurlijk een ideaal geschenk om weg te geven! Wij zijn tegenwoordig allemaal bewuster bezig met onze gezondheid en een stappenteller helpt hiermee. Natuurlijk wilt u dat uw klanten gezond en sportief zijn. U stimuleert hen hiermee bezig te zijn indien u een bedrukte stappenteller of bedrukte stopwatch geeft; een mooi relatiegeschenk!

Zelf bestellen? Dat kan!

Zodra u uw keuze gemaakt heeft, kunt u uw bestelling ingeven via onze site. U profiteert van ons track and trace systeem als u bij ons bestelt. U wordt bij iedere stap van de bestelling op de hoogte gehouden. Zo hoeft u zelf niet achter ons aan te bellen of te mailen, wij zijn u altijd een stap.. voor.

9
1746 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999