Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Registratie verbrande calorieën
Registratie afstand
Stappenteller
Ga naar de producten ()
Reset filters

Stopwatch & stappentellers met logo

Stop.. kijk.. doe een stap dichterbij! U heeft het gevonden! De stopwatch & stappentellers pagina. Welkom bij Allgifts.nl. Wij zijn specialist in stopwatches & stappentellers. U heeft bij ons de keus uit bijna 40 (!) verschillende producten. Wij vernieuwen ons assortiment regelmatig om u de beste stopwatch & stappenteller te kunnen bieden. Een stopwatch of stappenteller is een ideaal geschenk om weg te geven met name in de sportwereld. Zo hebben alle grote fitness-scholen het afgelopen jaar bij ons een bestelling geplaatst in deze categorie.

Bedrukte stopwatches & stappentellers bedruken

Met name de stappenteller werd het afgelopen jaar veelvuldig bedrukt geleverd aan onze klanten. Wilt u subtiel gezien worden? Dan bevelen wij een bedrukte stopwatch of stappenteller aan. Gemakkelijk te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan! Laat ons snel uw stopwatches & stappentellers bedrukken.

Stopwatch of stappenteller als relatiegeschenk

Wat zou een reden kunnen zijn om een stopwatch of stappenteller als relatiegeschenk in te zetten? Zit u in de gezondheidsbranche? Dan is het natuurlijk een ideaal geschenk om weg te geven! Wij zijn tegenwoordig allemaal bewuster bezig met onze gezondheid en een stappenteller helpt hiermee. Natuurlijk wilt u dat uw klanten gezond en sportief zijn. U stimuleert hen hiermee bezig te zijn indien u een bedrukte stappenteller of bedrukte stopwatch geeft; een mooi relatiegeschenk!

Zelf bestellen? Dat kan!

Zodra u uw keuze gemaakt heeft, kunt u uw bestelling ingeven via onze site. U profiteert van ons track and trace systeem als u bij ons bestelt. U wordt bij iedere stap van de bestelling op de hoogte gehouden. Zo hoeft u zelf niet achter ons aan te bellen of te mailen, wij zijn u altijd een stap.. voor.

8.9
2122 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2122 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999