+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Powerbanks

(253)

Milliampère uur (mAh) geeft de capaciteit van de lader aan. Hoe hoger de mAh-waarde, hoe langer de powerbank stroom geeft. Voor het beste resultaat adviseren wij u een powerbank met een capaciteit groter dan, of gelijk aan de capaciteit van uw apparaat. Een gemiddelde smartphone heeft een capaciteit van 2800mAh. Een gemiddelde tablet heeft een capaciteit van 7000 mAh. Klik hier voor meer informatie!

Powerbanks bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte powerbanks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals powerbanks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk powerbanks met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 149 klanten

SolarClip bedrukken

v.a. € 25,00

Powerbank bedrukken

Laat u een powerbank bedrukken voor uw relatie? Hiermee bezorgt u uw relatie altijd een opgeladen gevoel. In de auto, op vakantie, op straat of gewoon thuis, uw relatie is altijd bereikbaar dankzij uw bedrijf. Ook wordt uw relatie relatief vaak aan uw bedrijf herinnerd wanneer u de powerbank bedrukt. En dat is voor u natuurlijk erg belangrijk! Powerbanks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Heeft u al een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment?

Powerbank bedrukken met logo

Wanneer laat u een powerbank bedrukken met logo? En welke boodschap koppelt u hieraan? Dat is voor elke organisatie persoonlijk en kan naar elke wens gerealiseerd worden. Met de powerbanks van Allgifts.nl kunt u een geslaagde actie opzetten. Tevens zijn alle powerbanks volledig naar uw wensen te bedrukken. Dus welke powerbank u ook kiest, onze werknemers bedrukken hem in de huisstijl van uw bedrijf.

Bedrukte powerbank

Heeft u al bedacht hoe u de bedrukte powerbank in wil gaan zetten? Gaat uw relatie bijvoorbeeld op zakenreis en wilt u ook op deze reis onder de aandacht blijven van uw relatie? Dan is een powerbank een goed idee. Ook onder scholieren is de powerbank erg populair. U kunt een powerbank bedrukken en deze inzetten voor veel verschillende doelgroepen.

Plaats uw bestelling

Plaats uw bestelling vandaag nog op Allgifts.nl. Het is mogelijk om gemakkelijk en snel zelf een bestelling te plaatsen. Dankzij de mogelijkheid om met iDEAL te betalen, is het betalingsproces snel afgerond. Uw bestelling wordt met de grootste zorg zo snel mogelijk verwerkt en afgeleverd op de door u opgegeven locatie. Heeft u tijdens het bestellen vragen dan kunt u contact opnemen met onze werknemers. Zij helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster