I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Sluiting
Aantal panelen
Frontvoering
Ga naar de producten ()

Snapbacks bestellen

De snapback pet, officieel kenmerkend door z’n verstelbare druksluiting aan de achterzijde. Tegenwoordig vooral bekend om zijn rechte, platte cap. Stoer, sportief, classy én door jong en oud veel gedragen. De snapback petjes worden veel gedragen tijdens sportevenementen, maar ook als modeaccessoire (overkomen waaien vanuit Amerika, trendsetters v.w.b. caps!).  Bent u trouwens specifiek op zoek naar sportcaps die extra snel drogen na een flinke regenbui? Die hebben we ook!

Hier let u op bij snapbacks bedrukken

Heeft u uw favoriete model gevonden? Let dan in ieder geval op het aantal panelen en de frontvoering. De frontvoering geeft aan of de panelen of het paneel aan de voorzijde gevoerd zijn (en dus extra stevig). Wilt u een pet bedrukken aan de voorzijde? Een 5 paneels pet leent hier zich uitstekend voor, omdat hij geen naad in het midden heeft. De pet bedrukken en borduren is geen enkel probleem. Geeft u de voorkeur aan 6 paneels petten, dan raden wij u aan het linker- of rechterpaneel aan de voorzijde te bedrukken. Meer weten over petten bedrukken of borduren? Lees onze adviespagina over petten!

Petten met logo? Zo valt u op!

Eerlijk is eerlijk, het heeft meer effect als u een petten bedrukt met uw logo en/of bedrijfsnaam. Zo wordt u nog jaren lang gezien. Op straat, in de sportschool, in de voetbalkantine, in het openbaar vervoer en ga zo maar door. Bovendien is een pet één van de best bewaarde relatiegeschenken! En het leuke is, caps bedrukken is eenvoudiger dan u denkt. U doorloopt de stappen op onze website, et voila.

Wilt u uw pakketje volgen?

Handig, u bent thuis als uw bedrukte petten geleverd worden. Hoe dat kan? U krijgt van ons een track & trace code, zodat uw petjes niet voor een dichte deur staan. We moeten nog ergens eerlijk over zijn. Het kan soms voorkomen dat uw pakket een aantal dagen eerder komt dan verwacht. Oeps, ook wij zijn wel eens sneller dan we zelf gedacht hadden! Petje af.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018