Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Gebreide jassen bedrukken

Is het koud buiten, dan laten jij en je relaties je niet tegenhouden. In onze gebreide jassen blijf je lekker warm, en dat terwijl je ook nog eens iets moois aan hebt. Wat voor jas je wilt, is helemaal aan jou, want we hebben verschillende modellen. Voor dames én voor heren. Naast gebreiden jassen hebben we ook bijvoorbeeld fleece jassen, softshelljassen en echte winterjassen! Kies een mooi model en een toffe kleur, laat de jassen bedrukken en je hebt ze snel in huis! 

2 producten

Gebreide jassen met logo

Hou jij je relaties warm? Helemaal in de winter en herfst zijn gebreide jassen het perfecte relatiegeschenk. Onze jassen zijn natuurlijk ook in te zetten voor je eigen personeel. Zodat je ook in het weekend zichtbaar bent, of als werkkleding voor personeel dat vaak buiten werkt. Met gebreide jassen bedrukken weet je zeker dat je opvalt. Je wordt door alle voorbijgangers gezien en het geeft de drager een dankbaar, trots en, niet te vergeten, warm gevoel!

Bedrukte gebreide jassen in jouw stijl

Gebreide jassen bedrukken is anders dan bijvoorbeeld winterjassen of windbreakers bedrukken. Het zijn geen jassen om mee door weer en wind te gaan, maar ze houden wel een hoop kou tegen. Zo zijn ze wel ideaal om onder je jas te dragen, om op koude dagen binnen te dragen en om in het voorjaar te dragen. Zie het dus min of meer als een tussenjas. Een tussenjas die helemaal op jouw stijl af te stemmen is! Vaak kun je deze jassen bedrukken op meerdere posities en op een hoop kleuren. Kijk wat bij jouw huisstijl past en maak er het meest effectieve relatiegeschenk van!

Gebreide jassen met logo bestellen

Bestellen is ook bij jassen eenvoudig. Je kiest jouw favoriete jas, het gewenste aantal en de kleur die jij wilt. Dan bepaal je hoe je de jassen bedrukken wilt. Vaak staan er meerdere druktechnieken en -posities aangegeven. Bij meerdere mogelijkheden staat er één bij die we aanbevelen. Je wordt dus nooit in het diepe gegooid! Persoonlijk advies? Schroom zeker niet om even te bellen, mailen of chatten met onze professionals! Zij helpen je naar jouw beste relatiegeschenk! 

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999