Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Sportshirts bedrukken

Misschien wel het belangrijkste bij het creëren van een tenue: sportshirts bedrukken. Onze sportshirts zijn ideaal voor een tenue, maar ze zijn natuurlijk ook gaaf om gewoon op zichzelf te bestellen. Ziet u het al voor zich? Een compleet team dat voetbalt, volleybalt of een andere teamsport doet, in een outfit met uw logo? Sportshirts bedrukken is leuk voor toernooitjes en dergelijke, maar als relatiegeschenk doen ze het ook uitstekend! Kies uw kleur en soort shirt en laat uw sportshirts bedrukken voor een prikkie!

Waarom zou u sportshirts bedrukken?

Wanneer u of iemand anders in uw sportshirt sport, ziet iedereen een de zijlijn bij welk bedrijf de speler hoort! Ook een ideetje: op open dagen kunt u de vrijwilligers voorzien van deze shirts. U komt als bedrijf supersportief over! Sportshirts bedrukken als relatiegeschenk? Uw relatie zal zich gevleid voelen met zo’n leuk en ook nuttig cadeau, zeker weten! Neem eens rustig een kijkje tussen alle soorten, maten en kleuren die wij voor u in huis hebben.

Hoe gaat een sportshirt bedrukken in z'n werk?

Een sportshirt bedrukken doen we snel, maar toch heel nauwkeurig. We zorgen altijd voor de best passende druktechniek en dankzij onze gratis logoservice krijgt u altijd het allerbeste resultaat. Soms hebben we 1 druktechniek voor u geselecteerd en soms meerdere. In dat laatste geval kunt u zelf kiezen hoe we uw sportshirt bedrukken. Advies nodig? Wij staan voor u klaar! Bel of mail gewoon even via bovenstaande contactgegevens en onze mensen helpen u verder!

Wij starten na uw akkoord op de drukproef!

Voordat we uw sportshirt bedrukken, vragen we u altijd om akkoord. U krijgt van ons een digitale drukproef toegestuurd. Zo kunt u het proces een beetje meekijken. Heeft u akkoord gegeven op de drukproef, dan gaan we gauw aan de slag! Ook de verzending kunt u meekijken. Met ons track & tracesysteem kunt u precies volgen waar uw pakket zich op het moment bevindt en wanneer het bij u op de mat ligt.

9
2072 Beoordelingen
9 Op basis van 2072 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999