+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sportshirts

(33)

Sportshirts bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sportshirts relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sportshirts bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sportshirts met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 15 klanten

Sportkleding bedrukken

Bent u werkzaam bij een sportief bedrijf? Of geeft u veel om de gezondheid van uw medewerkers en relaties? Dan is sportkleding een goed geschenk. Mooie sportkleding motiveert uw medewerkers en relaties om eens heerlijk te gaan sporten. Laat daarom sportkleding bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Sportkleding met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met sportkleding bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle sportkleding is ook onbedrukt te bestellen. 

Sportkleding bedrukken voor relaties  

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan sportkleding. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze  sport top, een polo met korte mouwen of dit shirt met lange mouwen.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster