Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters

Adventskalenders

Aftellen tot kerst is nog nooit zo leuk én lekker geweest! Geef jij jouw relatie voor de maand december zo’n leuke adventskalender? Om het persoonlijk en herkenbaar te maken, laat je natuurlijk de adventskalender bedrukken. Ze zijn gevuld met heerlijke kerst chocolade. Onze adventskalenders kunnen dienen als geschenk op zichzelf, maar ook als onderdeel van het kerstpakket en natuurlijk zijn het ideale kerstgeschenken! Ben jij een echte fan van kerst? Snuffel dan ook zeker eens lekker rond in onze algemene categorie voor kerst
 

9 producten

Adventskalenders volwassenen

Adventskalenders zijn al lang niet meer de standaard rechthoeken met 24 vierkante vakjes, met daarin een standaard chocolaatje. Wij hebben de leukste adventskalenders voor je geselecteerd, zodat jij en je relaties 24 dagen lang kunnen genieten van de leukste kalender met de lekkerste chocola. Al onze adventskalenders kunnen in principe voor allerlei doelgroepen dienen. Voor de jongere én de oudere. Met een adventskalender volwassenen blij maken? Dan heb je zeker een legio aan keuze. Ga je voor een wat meer speelse kalender of toch een chique? Kijk wat bij jouw bedrijf én bij je doelgroep past en je hebt het juiste geschenk snel in huis! Laat de adventskalender bedrukken, zodat het ook nog eens persoonlijk en herkenbaar is. Een bedrukte adventskalender brengt een hoop positieve associaties met jouw merk teweeg. Hoe dat bedrukken in zijn werk gaat? Daar komen we later op. Op onze website vind je allerlei soorten en maten aan adventskalenders, met heerlijke chocolade. Chocola geven in een wat luxere vorm? Dan zijn onze chocoladekistjes misschien wel wat voor je. Mooie houten kisten in allerlei maten met daarin smakelijke bonbons. Ook die zijn gaaf voor in het kerstpakket! 

Adventskalenders kinderen

Al onze gepersonaliseerde adventskalenders zijn op de breedste manier in te zetten. Er zitten er een paar bij die toch wel heel goed passen bij de jongere doelgroep. Help ze met aftellen tot kerst, op de leukste manier die je je kunt bedenken. Zo heb je een schattig en kleurrijk huisje met allerlei leuke kerstfiguurtjes op elk deurtje. En natuurlijk zit er achter elk deurtje een overheerlijk chocolaatje, dat ook in een leuke vorm is gemaakt. Vaak zit achter elk deurtje een ander vormpje, zodat het alle 24 dagen leuk blijft. Wat zou er vandaag achter het deurtje zitten? Een kerstmannetje? Een sterretje? Een sneeuwpop? Kinderen vinden dit verrassingseffect prachtig. Elke dag is weer een feestje voor ze. Dus heb jij kinderen in je doelgroep? Dan is een adventskalender met logo hoe dan ook een perfect geschenk! Laat een adventskalender bedrukken voor de kids en maak ze elk jaar weer blij met zo’n mooi en smakelijk cadeau. Kleine investering, groot plezier! 

Leuke adventskalender voor je relaties

Ga jij voor elke dag een luxueuze bonbon of toch gewoon melkchocolaatjes in vrolijke vormpjes? Alle chocolade is er in diverse vormen, maar soms ook zelf met kleurtjes. Jij maakt er hoe dan ook een feestje van! Met onze bedrukte adventskalenders is het bijna jammer zodra het kerst is. Want tja, dan zijn je chocolaatjes op! Maak jij daarom je relaties ook met kerst blij met mooie kerstgeschenken? We hebben plenty aan bedrukte kerstartikelen in huis. Eetbaar of niet. Ga jij voor herkenbaarheid in de kerstboom? Kerstballen bedrukken is een prachtig voorbeeld van niet-eetbare kerstgeschenken. Want stel je een kerstpakket samen, dan is het het meest effectief om zowel food- als non-foodproducten toe te voegen. Daar worden mensen het meest blij van, zo blijkt uit onderzoek! Je pakket op een leuke manier verpakken? Kersttassen zorgen ervoor dat je kerstpakket direct een goede eerste indruk afgeeft. Daarnaast kun je, om de kerstperiode nog wat feestelijker te maken, voor iedereen heel voordelig kerstmutsen bedrukken. Leuk! 

Adventskalender bedrukken

Zo’n adventskalender bedrukken is eenvoudig en voordelig bij ons! Hoe het werkt? Je hebt vast en zeker een mooi artwork dat je erop wilt laten drukken. Dat kan gewoon je logo zijn, maar natuurlijk kan dat ook een boodschap zijn. Wil je je relatie een mooie kerstwens meegeven, dan kan dat ook! Bij de meeste adventskalenders bedrukken we op aanvraag, dus hoe jij dat wilt. Dat kan in de meeste gevallen in full colour, voor een opvallend en professioneel resultaat. Heb je wel een artwork, maar staat dit nog niet in een zogeheten gevectoriseerd bestand, dat we nodig hebben om te drukken? No problemo! Dan stuur je het gewoon alsnog naar ons op. Dan zorgen wij er gratis voor dat het bestand wordt omgezet. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat!

 

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999