+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Verpakkingen

(26)

..

Verpakkingen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte verpakkingen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals verpakkingen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk verpakkingen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 65 klanten

Verpakkingen

Een mooi geschenk geven aan uw relatie is bijna leuker dan een mooi geschenk krijgen. U houdt er een goed gevoel aan over, net zoals uw relatie. Als u dan een mooi geschenk gevonden heeft maakt een mooie verpakking het geschenk helemaal af. Wij beschikken over verschillende verpakkingen die uw geschenken nét dat beetje extra geven.

Verpakkingen bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met verpakkingen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de verpakking wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle verpakkingen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Verpakkingen voor elk geschenk

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan verpakkingen. De verpakkingen zijn te bestellen in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een verpakking die past binnen uw budget en bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor een stijlvolle verpakking voor een pen, of gaat u voor een heel ander soort verpakking. 

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster