Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Social compliance

Kwaliteit, veel meer dan het product zelf

U vindt kwaliteit van een product toch ook belangrijk? De kwaliteit van het materiaal, de kleur, de vorm, de levensduur, etc. Maar wist u dat kwaliteit voor ons veel meer betekent dan alleen de kwaliteit van het product zelf?

Allgifts.nl vindt het namelijk ook heel belangrijk welke wet- en regelgeving wordt gehanteerd. Als onderneming in de relatiegeschenkenbranche dienen wij ons aan de Europese wet- en regelgeving te houden. Voordat wij in zee gaan met een leverancier kijken wij of deze zich houdt aan de opgestelde regels.

Het PPP kan hieraan bijdragen. Als de onderneming lid is van het Platform Promotional Products dan heeft zij de code of conduct getekend. Mocht het nodig zijn dan is er altijd nog een onafhankelijke geschillencommissie waar je terecht kunt.

Allgifts.nl produceert altijd volgens de Europese wet- en regelgeving, maar wij kunnen meer dan dat! U wilt toch niet dat uw producten door kinderhandjes gemaakt zijn? Of dat medewerkers in de Chinese fabrieken wonen? Wij streven naar de beste werkomstandigheden voor medewerkers in fabrieken in zowel binnen- als buitenland.

Wilt u er zeker van zijn dat uw producten geproduceerd worden volgens lokale wet- en regelgeving? Business Social Complience Initiative (BSCI) laat controles uitvoeren door onafhankelijke bedrijven. Dit onderzoek levert de BSCI inzicht in de werkomstandigheden in fabrieken en landbouwbedrijven.

Ook biedt de BSCI training workshops aan over bijvoorbeeld goed management, veiligheid op de werkvloer en dialogen tussen fabrieksmanagement en werknemers. Maar dat is nog niet alles wat ze doen! Ze treden ook in dialoog met overheden en vakbonden, om de politieke en economische omstandigheden die duurzame verbetering van de arbeidsomstandigheden in de weg staan, te beïnvloeden.

BSCI is een proces dat de toeleverancier stapsgewijs helpt om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Doordat de auditcycli om de drie jaar opnieuw wordt gestart, wordt de naleving van de vereiste normen en het effect van de geïmplementeerde verbeterpunten doorlopend getest.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999