Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Strandartikelen

Strandartikelen als relatiegeschenk weggeven aan uw klanten of relaties? Super slim! Zij op vakantie, uw naam de wereld over!
All around the world. En dat kan echt heel erg gemakkelijk! Of u nou kids, jongeren of volwassenen blij wil maken met een zomers geschenk: voor elk budget wat wils. Van een gevuld strandemmertje voor de allerkleinsten tot hoge kwaliteit strandlakens voor de ouderen. En met uw logo en/of bedrijfsnaam, wordt u zeker weten gezien!

Onze zonnetjes in huis:

Zonnebrandcrème (60 ml) SPF 30
Vanaf €€ 1,11

Bekijken

Zonnebril Justin 400UV
Vanaf €0,64

Bekijken

Strandbal (28 cm opgeblazen)
Vanaf €0,50

Bekijken

Idaho plunjezak
Vanaf €3,98

Bekijken

Strandartikelen als relatiegeschenk geven? Daarmee zet u uw relaties pas echt in het zonnetje!

De zomermaanden zijn voor de meeste mensen maanden waarin de koffers gepakt worden. We gaan er allemaal even fijn tussenuit om écht te relaxen. Even helemaal weg! In eigen land, naar de Spaanse kust of misschien wel naar de andere kant van de wereld. En dat is een uitgelezen moment om te profiteren van de vakanties van uw klanten of werknemers. U verrast ze met een bruikbaar (!) zomers strandgeschenk met uw logo, om vervolgens zelf wereldwijde reclame te maken. Zeker weten dat uw ontvangers die compacte zonnebrand of strand set met spelletjes, opblaaskussen en koeltasje meenemen in de koffer! Da’s pas win-win.

Wij helpen u graag met het vinden van een passend zomers geschenk; wat uw budget ook is!

Uw budget, bedrijf en doel zijn voor ons leidend om u te helpen met het vinden van een geschikt zomers geschenk. En we komen er hoe dan ook uit! Verkoelende waaiers of leuke slippers een idee? Bent op zoek naar iets groters om weg te geven? Van luxe strandstoelen tot parasols en van koeltassen tot strand voetbal sets.. U kunt het zo gek maken als u zelf maar wilt. Maar onthoudt: strandartikelen die passen bij uw bedrijf, is heel belangrijk! Vindt u het lastig een geschikt geschenk te vinden? Eva, Bas en Ane helpen je graag naar de finish.

Vitamin sea. Uw naam aan de Texelse kust of de Spaanse Costa del Sol? Go around the world.

Nagenoeg al onze strandartikelen zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of slogan. Natuurlijk is het ook een optie om ze onbedrukt te leveren. Maar wilt u deze zomer echt gezien worden en uw relaties enorm verrassen? Dan is een bedrukt strand relatiegeschenk een leuke manier om uw bedrijf te promoten. Wist u trouwens dat alle producten van Allgifts.nl op een verantwoorde manier geproduceerd en geprijsd worden? Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in ’t vaandel. Vraag ons gerust naar de certificaten en testrapporten van uw producten. Zekerheid boven alles. Gaat u ook met een lekker gevoel op vakantie..


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999