Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts gecertificeerd voor keurmerk Thuiswinkel Zakelijk!

Het aantal kopers op de Allgifts webshop blijft stijgen! Met het stijgende aantal klanten veranderen de behoeften en verwachtingen van de verschillende klantgroepen. Om daaraan te voldoen en om te laten zien dat we veilig en betrouwbaar zaken doen, besloten we ons te laten certificeren door Thuiswinkel.org.

Waar eerder het verschil tussen de consumentenmarkt en de zakelijke markt erg groot was, komen de twee markten nu dichter bij elkaar. Zakelijke gebruikers willen shoppen zoals ze dat als consument gewend zijn. Zakelijk of niet, gebruikers willen veiligheid en betrouwbaarheid. Dit keurmerk toont die kenmerken in een oogopslag aan. 

Waar word je dan op getest, wanneer je voor het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk gaat? Dat wat voor de bezoeker belangrijk is. Hier zijn tal van onderzoeken naar gedaan en het blijkt dat een webshop een helder aanbod, duidelijke prijzen en een overzichtelijk orderproces moet hebben. “Dit bieden we aan, dit kost het en zo werkt het.” Dat moet direct duidelijk zijn. Ook de technische kant van de site wordt onder de loep genomen, zoals de betaalomgeving; is die helemaal veilig? Ook wordt er door een technische bril op de rest van de site gekeken hoe kwetsbaar de webshop is op ICT-gebied.

Gelukkig mogen we zeggen dat we aan die punten voldoen en vol trots mogen we nu echt het Thuiswinkelkeurmerk op onze webshop voeren!

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999