Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging; voor veel dames erg belangrijk. En daarom heeft Allgifts.nl geschikte en mooie relatiegeschenken voor in uw salon!
Een bezoekje aan de schoonheidssalon, een echt genietmomentje.. Menig vrouw brengt er regelmatig een bezoekje aan. En hoe leuk is het dan om uw klanten na een fijne massage of gezichtsbehandeling een mooi, functioneel geschenk mee te geven? Allgifts.nl beschikt over veel passende schoonheidsproducten; of u nou een massagesalon hebt of make-up studio!

Producten om te zoenen!

Lippenbalsem met SPF15
Vanaf €0,26

Bekijken

See Me spiegeltje
Vanaf €0,14

Bekijken

Transparante toilettas
Vanaf €0,71

Bekijken

Balpen in de vorm van lipstick
Vanaf €0,16

Bekijken

Mooie, functionele relatiegeschenken! Samen kiezen we een geschenk dat past bij uw salon.

Allgifts.nl beschikt over veel producten die passen bij uw schoonheidssalon. Vooral voor vrouwen zijn dit ontzettend leuke, maar ook vooral functionele geschenken. Voor vrouwen is een bezoekje aan de schoonheidssalon meestal veel meer dan alleen een behandeling. Het is namelijk echt een uitje. Het is daarom leuk als u geschenken weggeeft die uw klanten echt een goed gevoel geven. Laat met relatiegeschenken uw schoonheidssalon groeien! Klanten zijn gek op kleine presentjes wanneer zij een bezoekje gepleegd hebben aan uw salon. De ene keer een lippenbalsem, de andere keer misschien een handig spiegeltje voor in de handtas?

Lipjes getuit, reclame vooruit.

Een parfumverstuiver, toilettasje, lippenbalsem of spiegeltje.. Allemaal gewilde en leuke geschenken om weg te geven, maar nóg leuker om te krijgen na een bezoekje aan uw schoonheidssalon. Of misschien wilt u uw salon wel promoten op straat! Lippenbalsem is natuurlijk door zowel mannen als vrouwen te gebruiken, maar vooral de dames hebben er altijd minstens één bij zich! Zeker tijdens droge dragen.. Lippenbalsems zijn in heel veel frisse kleurtjes te bestellen en daarom zit er altijd een tussen in de huisstijl van uw bedrijf. Wist u dat uw deze producten ook kunt bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Win-win situatie!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, uw salon de mooiste van ’t land? Ideaal voor een snelle check.

Handig om een snelle check te doen vlak voor een afspraak; wenkbrauwen in shape? Make-up nog op z’n plek? Een klein zakspiegeltje is bijna onmisbaar! U houdt niet alleen een positief imago over aan deze actie, ook vergroot u uw naamsbekendheid aanzienlijk. Heeft u een grote salon of schoonheidsonderneming? Hoe leuk is het om uw eigen medewerkers een bruikbaar en passende give away te bieden. Dat hoeft natuurlijk niet persé een beauty geschenk te zijn, maar een leuke lipstick pen met notitieboekje in passende kleur laat uw medewerkers ook stralen! Heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikt geschenk? Wij helpen u graag verder!


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999