Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Vlaggenlijnen bedrukken / wimpellijnen van papier

Vlaggenlijnen bedrukken

Vlaggenlijn bedrukken

Het leven is een feestje, u moet alleen wel zelf de vlaggetjes uitdelen! De kortste weg naar een geslaagde, feestelijke actie is toch wel een mooie vlaggenlijn! Allgifts.nl helpt hierbij een handje en zorgt ervoor dat u straks ook in de naam van uw bedrijf een evenement met uw naamsbekendheid kan ondersteunen! Een ideale, ludieke manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen bij mensen!

Vlaggenlijn als relatiegeschenk

Allgifts.nl heeft vlaggenlijnen beschikbaar in de afmeting van 15 x 21 cm of 20 x 30 cm. Voorzien van onbreekbare staafjes en met bedrukking op gesatineerd ‘MC papier’ zijn de vlaggenlijnen zeer opvallend. Deze vlaggenlijn zijn het meest geschikt voor binnendecoratie. De vlaggenlijn is te bestellen in een minimale oplage van 100 stuks, kleinere oplages zijn op aanvraag. In de onderstaande afbeelding kunt u zien van welke landen er allemaal vlaggetjes verkrijgbaar zijn. Van elk Europees land is er een vlag beschikbaar en ook tussen de grotere internationale landen heeft u keus. Laat snel de vlaggenlijn bedrukken!

Bedrukopties voor vlaggenlijnen

De vlaggetjes zijn te bedrukken in PMS kleuren naar keuze. Het is dus ook mogelijk om de vlaggetjes in full color te bedrukken, waarbij uw bedrijfsnaam of logo in optimale kwaliteit uit de verf komt. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat de vlaggetjes gemaakt zijn van onbreekbaar polypropyleen. Daarnaast is het ook mogelijk de vlaggenlijnen in vlamwerend Flamstop en lijnen van kunststof YUPO te bestellen. Erg kindvriendelijk dus!

Plaats uw bestelling!

Een vlaggenlijn bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. De vlaggenlijnen worden na bestelling binnen circa 2 weken geleverd. Ook is het mogelijk om op eigen afspraak een leverdatum te kiezen. Zo kunt u het perfect aansluiten op uw planning. Heeft u nog vragen? Allgifts.nl is al 20 jaar ervaren in de verkoop van promotionele artikelen. Bij ons kunt u met elke vraag terecht!

Minimumafname:
De minimale afname voor bedrukte zwaaivlaggetjes is 100 stuks
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
De levertijd na akkoord op de digitale drukproef is circa 2 weken

Bedrukking:
2-zijdige bedrukking in offset

Aantal drukbeelden:
Standaard 1 of 2 verschillende afbeeldingen per lijn. Andere uitvoeringen op aanvraag

Drukkleuren
Volgens PMS kleuren naar keuze of full colour

Beeldformaten:
15 x 21 cm of 20 x 30 cm
Afwijkende formaten, zoals b.v. gestanste modellen op aanvraag.

Lijnlengte:
Standaard lengte 5 meter

Afwerking
Geconfectioneerd aan polyesterband kleur wit.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999