Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Vlaggen- en wimpellijnen maken met uw logo

Vlaggen- en wimpellijnen vlamwerend papier en kunststof

Vlaggenlijn maken

Tijdens een groot evenement is het niet te missen. Altijd is er wel iemand die met zwaaivlaggetjes, een vlaggenlijn of vlaggetjes in de weer is! Laat bij allgifts.nl een vlaggenlijn maken met uw eigen bedrukking, die ook nog eens vlamwerend is! De overheid gaat er vanuit dat elke ondernemer zijn verantwoordelijkheid neemt als het gaat om brandpreventie op vlaggetjes of een zwaaivlaggetje. Een vlaggenlijn laten maken met uw bedrijfsnaam of logo! Een veel gebruikte manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Bij Allgifts.nl hebben wij al ruim 20 jaar marktervaring met promotionele producten, dus voor de bedrukking van een vlaggenlijn bent bij ons zeker aan het juiste adres!

Brandveilige vlaggenlijn maken

Voor binnendecoraties heeft Allgifts.nl de ideale oplossing. Wij hebben de mogelijkheid lijnen en papier van brandvertragend Flam stop materiaal te leveren. Van dit materiaal kan de brandwerendheid tot wel een jaar worden gegarandeerd. Ideaal tijdens het binnengebruik wanneer er ook kaarsjes of andere hete voorwerpen aanwezig zijn. Voor kortstondig buitengebruik zijn de lijnen van kunststof Yupo eventueel ook geschikt. Perfect om op een tribune tijdens bijvoorbeeld een EK of WK, waar ook de nodige fakkels aanwezig zullen zijn, te gebruiken!

Plaats uw bestelling!

Ga voor gemak en laat bij Allgifts.nl een vlaggenlijn of wimpellijn maken! Bestel tot wel 5 meter aan lijn! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. De vlaggenlijnen worden na bestelling binnen circa 2 weken geleverd. Ook is het mogelijk een bestelling te laten leveren op de dag dat het u uitkomt. Zo hoeft u niet in uw planning te schuiven. Laat bij allgifts.nl snel een vlaggenlijn ontwerpen met uw eigen bedrijfsnaam of logo en zorg ervoor dat uw bedrijf opvalt!

Minimumafname:
100 stuks
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
Circa 2 weken of volgens afspraak.

Bedrukking:
2-zijdige gelijke bedrukking in offset.

Aantal drukbeelden:
Standaard 1- of 2 verschillende afbeeldingen
Andere uitvoeringen, prijzen op aanvraag

Drukkleuren
Volgens PMS kleuren naar keuze of full colour.

Lijnlengte:
5 meter

Beeldformaten:
15 x 21 cm en 20 x 30 cm
Afwijkende formaten, zoals b.v. gestanst,
op aanvraag

Afwerking
Kunststoflijnen geconfectioneerd aan polyesterband, kleur wit. Gekleurd polyesterband is met een prijstoeslag leverbaar. Vlamwerende lijnen geconfectioneerd aan vlamwerend geïmpregneerd katoenband, kleur wit

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999