Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Vlaggetjes bedrukken – Vlaggetjes van papier

Ballontoebehoren

Vlaggetjes bedrukken

Het leven is een feestje, u moet alleen wel zelf de vlaggetjes uitdelen! Allgifts.nl helpt hierbij een handje. Door vlaggetjes te bedrukken zorgt u ervoor dat u straks ook in de naam van uw bedrijf een leuk feestje of evenement kan organiseren, zeker erg belangrijk ook voor uw kleinste klantjes. Een ideale en slimme manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen bij mensen van welke leeftijd dan ook! De vlaggetjes zijn ook een erg geschikt middel om saamhorigheid te creëren onder een groep mensen! Geweldig voor festivals of (wedstrijd)evenementen dus!

Vlaggetjes als relatiegeschenk

Allgifts.nl heeft vlaggetjes beschikbaar in drie verschillende formaten. Vooral bij de jonge doelgroep zijn vlaggetjes zeer in trek. Voorzien van onbreekbare staafjes en met bedrukking op gesatineerd ‘MC papier’ zijn de vlaggetjes zeer opvallend. De bedrukte vlaggetjes zijn te bestellen in een minimale oplage van 1000 stuks, kleinere oplages zijn op aanvraag. Het is mogelijk om een vlaggetje op beide zijden te bedrukken, met aan elke zijde een verschillende opdruk!

Bedrukopties voor vlaggetjes

De vlaggetjes zijn te bedrukken in PMS kleuren naar keuze. Op deze manier garanderen wij dat het vlaggetje er visueel erg strak uit zal zien. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat de vlaggetjes onbreekbare staafjes hebben. Erg kindvriendelijk dus!

Plaats uw bestelling!

Vlaggetjes bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Binnen twee weken zal uw bestelling vlaggetjes worden geleverd, waarna u ze naar eigen wens kan inzetten. Op eigen afspraak kunt u de bestelling op een bepaalde datum laten komen. Vraag vandaag nog uw offerte aan. 

Minimumafname:
De minimale afname van bedrukte vlaggetjes is 1.000 stuks.
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
De levertijd is na akkoord op de digitale drukproef circa 2 weken of volgens afspraak.

Bedrukking:
2-zijdige bedrukking in offset met gelijke drukkleuren, waarbij de afbeeldingen per zijde verschillend mogen zijn

Drukkleuren
Volgens PMS kleuren naar keuze

Afwerking
Formaat A en B worden geplakt aan witte staafjes uit onbreekbaar PP-polypropyleen (TÜV gekeurd) 4 x 400 mm en formaat C aan staafjes 5 x 500 mm

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999