Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Vlaggetjes prikkers bedrukken

Partyprikkers – Kaasprikkers – Snackprikkers

Vlaggetjes prikkers bedrukken

Realiseer een mooie versiering voor op uw culinaire hoogstandje en laat vlaggetjes prikkers bedrukken bij Allgifts.nl! Na de jarenlange productie van ballonnen en andere papierartikelen voor een feestje, hebben we ons assortiment uitgebreid! Voor u is er nu nog meer kans om op een specifieke manier uw naamsbekendheid te verspreiden! 

In principe is de vlaggetjes prikker geen nieuw product, maar hij wordt wel op een unieke manier gefabriceerd. Volgens de dagelijkse normen van voedselveiligheid worden de prikkers geproduceerd. De inzet van dit product is vaak erg veelzijdig. We zien de prikkers terug bij Food-Truck festivals en cateraars maar ook bij burgerrestaurants. Het is tegenwoordig een duidelijke trend om bij de productpresentatie van hamburgers of sandwiches een mooie finishing touch te geven met deze prikker.

Vlaggetjes prikkers en hygiëne

De vlaggetjes prikkers worden volautomatisch in eigen productie in Enschede geproduceerd. Geen handenarbeid in thuiswerk of een productie in het verre oosten waarbij een bacterie al de vrije loop zou kunnen hebben. Per slot van rekening worden deze vlaggetjes prikkers voor de levensmiddelensector gebruikt zodat wij onze productie richten op de strenge hygiënevoorschriften.

Vanaf 100 stuks kan een digitaal geprint vlaggetje al zeer voordelig geproduceerd worden. De maximumafname van de geprinte prikkers is 10.000 stuks. Daarnaast bedrukken we vanaf 5000 prikkers al in offset. U kunt de partyprikkers bedrukken in PMS kleuren naar keuze. Het is dus ook mogelijk om de prikkers in full colour te bedrukken. De afmetingen van de prikkers zijn 40 bij 50 mm. Het is gangbaar dat de prikkers aan beide zijden van het stokje bedrukt worden. Hierbij is het mogelijk om op beide zijden een andere bedrukking te zetten. Over het laten bedrukken in 2 verschillende prints wordt geen meerprijs berekend. Ideaal toch?

Plaats uw bestelling!

Vlaggetjes prikkers bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Daarnaast kunt u altijd uw orderstatus online inzien. De prikkers worden na bestelling binnen om en nabij 2 weken geleverd. Ook is het mogelijk om op eigen afspraak een leverdatum te kiezen. Vraag vandaag nog uw offerte aan. 

Minimumafname:
De minimale afname voor bedrukte vlaggetjes prikkers is 100 stuks. 
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
De levertijd van de vlaggetjes prikkers is na akkoord op de digitale drukproef circa 2 weken of volgens afspraak.

Bedrukking:
Vanaf 100 stuks kan al digitaal geprint zeer voordelig geproduceerd worden, t/m een aantal van 10.000 stuks. Vanaf 5.000 stuks bedrukken we al in offset. Standaard worden de prikkers aan weerszijden van het stokje bedrukt waarbij een 2 zijdige verschillende bedrukking mogelijk is waarvoor geen meerprijs berekend wordt.

Drukkleuren
Digitaal geprint of in offset gedrukt volgens PMS kleuren naar keuze of full colour.

Formaat
Het formaat van het vlaggetje aan de prikker is 40 x 50 mm.

Dubbel tegen elkaar geplakt aan een houten stokje, 150 mm lang.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999