Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Wijn

Wijn is fijn! En daarom blijft wijn een heel geschikt relatiegeschenk. Wijnaccessoires zijn ook enorm in trek in combinatie met een fles wijn.
Een goede fles wijn met een wijnrek, glasmarkers of wijnkoeler? Dat valt zeker in de smaak. Stelt u zich voor, een (huis)feestje waar uw wijnkoeler op tafel staat, bedrukt met uw naam en/of logo. U wordt hoe dan ook gezien! En omdat een feest vaak een positieve en gezellige sfeer heeft, zal uw bedrijf ook sneller als positief worden ervaren.

Geschenken die in de smaak vallen!

Swirl luxe wijntas
Vanaf €19,71

Bekijken

Eon tweetraps kurkentrekker
Vanaf €5,60

Bekijken

Edge snel wijnkoeler
Vanaf €13,65

Bekijken

Wijnset
Vanaf €10,65

Bekijken

Wijn relatiegeschenken zijn het gehele jaar door geschikt om weg te geven aan uw relaties!

Bent u op zoek naar een luxe geschenk? Dan zou u voor een dure pen kunnen kiezen. Maar welk cadeau er veel meer uitspringt, is een goede fles wijn. U geeft uw relatie een exclusief gevoel wanneer u de wijn overhandigt. Zéker in combinatie met een mooie wijnaccessoire zoals een design wijnhouder. Tevens wordt wijn gedronken wanneer uw relatie eens lekker wil ontspannen. Bedrukt u de wijn relatiegeschenken met uw logo of bedrijfsnaam, dan denkt de ontvanger vaak nog met warme gevoelens aan u. Wijn als geschenk geven hoeft dus absoluut niet saai of old skool te zijn!

Redenen genoeg om wél te kiezen om wijn als relatiegeschenk te geven aan uw klanten.

Wijn is geliefd onder zowel de mannen als de vrouwen. Over het algemeen wordt wijn ’s avonds gedronken wanneer het werk gedaan is en uw relatie fijn kan ontspannen. Daarom is het goed om de wijn relatiegeschenken te bedrukken. Wanneer uw relatie klaar is voor een ontspannen avondje wordt zij herinnerd aan uw bedrijf. Ook wordt wijn gedronken tijdens diners met vrienden en familie. Wanneer iedereen de fles ziet, valt u dus niet alleen op bij uw directe relaties. Het zou toch prachtig zijn wanneer iemand uw bedrijf nog niet kent, en dankzij de wijnfles kennismaakt met uw bedrijf!

Wijnaccessoires die altijd samen met een goed wijntje gebruikt wordt, bedrukt met uw naam!

Geef uw relatie bijvoorbeeld een wijnkoeler met een fles heerlijke wijn cadeau. In dat geval kunt u ervoor kiezen om de wijnkoeler te bedrukken, omdat deze altijd blijft staan. Een wijnkoeler is een handig geschenk om de fles wijn goed koud te houden, en het heeft een chique uitstraling. Tevens worden wijnkoelers veel gebruikt op feestjes. Wanneer u de wijnkoeler bedrukt, wordt uw naamsbekendheid vele malen vergroot. Feestgangers zullen de wijnkoeler zien, en dus herinnerd worden, of kennismaken met uw bedrijf!


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999