Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Zakelijk

Allgifts.nl beschikt over veel zakelijke geschenken. Heeft u een zakelijke doelgroep of veel zakenrelaties? Dan passen zakelijke geschenken perfect.
Zakelijk relatiegeschenken hoeven absoluut niet saai te zijn. Functioneel, dat is wat Allgifts.nl u aanraadt! Klanten of zakenpartners zijn veel onderweg en wat is er dan geschikter dan een passende give away voor onderweg? Denk aan tassen, pennen, schoenpoets, powerbanks – zo zijn uw belangrijke contacten altijd bereikbaar – of een luxe bureauklok.

Functionele, zakelijke geschenken!

Essential document/laptoptas
Vanaf €6,29

Bekijken

Notitieboekje met balpen
Vanaf €0,69

Bekijken

Schoenpoetsset
Vanaf €4,10

Bekijken

Stylus balpen
Vanaf €7,82

Bekijken

U kunt relatiegeschenken zakelijk inzetten door ze bijvoorbeeld op kantoor uit te delen.

In ons ruime assortiment beschikken wij over veel geschenken die luxe, klasse en exclusiviteit uitstralen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een functionele, maar zakelijke laptoptas, Deze worden namelijk veel gebruikt tijdens het werk. Ook gaan veel mensen met het openbaar vervoer naar het werk. Onderweg zullen dus veel reizigers de tas zien en kennismaken met uw bedrijf. U vergroot daarmee het bereik en de naamsbekendheid van uw bedrijf. Doordat de laptop bedrukt is, zal uw relatie logischerwijs vaak terugdenken aan uw bedrijf.

Ook een notitieboek is een geschenk waar relaties veel aan hebben.

Iedere keer wanneer uw relatie in een vergadering zit, denkt hij of zij terug aan uw bedrijf wanneer er notities gemaakt worden. Ook collega’s van uw relatie zullen het notitieboek zien en kennismaken met uw bedrijf. U maakt dus op een relatief goedkope maar effectieve manier reclame voor uw bedrijf. Tevens geeft een exclusieve balpen uw relatie een gevoel van waardering. Dat is ontzettend belangrijk. Pennen worden ook zakelijk dagelijks gebruikt, dus functioneel is het geschenk zeker. Of wat dacht u van schoenpoets? Zo wordt er thuis ook nog aan u gedacht!

Het is een feit dat functionele geschenken het langst bewaard en gebruikt worden.

Met dit gegeven kunt u dus uw voordeel doen. Zet uw relatiegeschenken zakelijk in en zorg ervoor dat uw bedrijf een onvergetelijke indruk achterlaat op uw relaties. Uw relatie zal u nog langer herinneren wanneer u het zakelijke geschenk van een bedrukking voorziet. Daarom raden wij aan om alle geschenken te bedrukken. Uw relaties zullen direct aan uw bedrijf denken, en u vergroot uw naamsbekendheid wanneer anderen het geschenk zien. U kunt er ook voor kiezen om uw geschenken onbedrukt te bestellen. Welk geschenk zet u in voor uw bedrijf?


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999