Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Zwaaivlaggetjes bedrukken 

Supportersvlaggen bedrukken

Zwaaivlaggetjes bedrukken met uw logo

Tijdens een grote voetbalwedstrijd of ander evenement zijn ze niet te missen. Altijd is er wel iemand die met zwaaivlaggetjes in de weer is! Laat bij allgifts.nl de zwaaivlaggetjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo! Een veel gebruikte en vooral subtiele manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen bij mensen.

Zwaaivlaggetjes met logo

Allgifts.nl heeft zwaaivlaggetjes beschikbaar in de afmeting van 31,5 x 43,5 cm. De vlaggetjes zijn voorzien van 65 centimeter lange staafjes die uit 70% gerecycled materiaal bestaan. De vlaggetjes zijn te bestellen in een minimale oplage van 1000 stuks en kleinere oplages zijn op aanvraag. U kunt de vlaggetjes aan een enkele of aan beide zijden laten bedrukken met de naam van uw club, bedrijf, sportvereniging of goed doel, noem het maar op!

Bedrukopties voor zwaaivlaggetjes

De zwaaivlaggetjes bedrukken wij in PMS kleuren naar keuze. Het is ook mogelijk om de vlaggetjes in full color te bedrukken, om zo uw bedrijfsnaam of logo kwalitatief het best uit de verf te laten komen. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat de vlaggetjes gemaakt zijn van gerecycled materiaal, waarbij dus rekening is gehouden met het milieu. Zwaaivlaggetjes verspreiden niet alleen de naamsbekendheid van uw bedrijf, ze zorgen ook voor een gevoel van saamhorigheid onder de eigenaars van de vlaggen zelf! Dit is precies het effect dat u wil creëren wanneer u de vlaggetjes inzet voor bijvoorbeeld een groot evenement of een wedstrijd!

Plaats uw bestelling!

De zwaaivlaggetjes bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Met een zeer hoge gemiddelde klantwaardering weet u bij ons zeker dat uw bestelling een succes zal zijn. De zwaaivlaggetjes worden na bestelling binnen circa 2 weken geleverd.  Bestel ze dus snel!

Minimumafname:
De minimale afname voor bedrukte zwaaivlaggetjes is 1.000 stuks. 
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
De levertijd na akkoord op de digitale drukproef is circa 2 weken

Bedrukking:
De zwaaivlaggetjes zijn te bedrukken met 2-zijdige offset bedrukking

Aantal drukbeelden:
Standaard 1- of 2 verschillende afbeeldingen
Andere uitvoeringen, prijzen op aanvraag

Drukkleuren
PMS kleuren naar keuze of full colour.

Formaat:
Standaardformaat 31,5 x 43,5 cm

Afwerking:
Geplakt aan 650 mm lange witte polystyrolstaven, 70% gerecycled materiaal

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999