Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Over sleutelhangers

Wist u dat sleutelhangers een van onze best verkochte giveaways zijn? Natuurlijk! Het is namelijk een functionele, goedkope giveaway die door iedereen gebruikt kan worden. Zeer geschikt voor op evenementen, beurzen of open dagen. Maar, wat voor soorten sleutelhangers zijn er eigenlijk en op welke manier kunt u het best een sleutelhanger met logo realiseren?

Onze sleutelhangers categorieën

Sleutelhangers met lampje
Waarom u sleutelhangers met een lampje zou uitdelen? Ideaal om in het donker het sleutelgat te vinden! Hangers met LED-lampjes, hangers letterlijk in de vorm van een lampenbolletje, één met een mini dynamo en zelfs één die oplaadbaar is door een USB-aansluiting!

Sleutelhangers met opener
Misschien wel de allerbekendste sleutelhanger: het exemplaar met de opener! Eigenlijk heel eenvoudig, maar zo gewild. Zo heeft de ontvanger altijd een opener bij de hand.

Sleutelhangers met muntje
Dat deze sleutelhanger veel gebruikt wordt, daar kunnen we niet om heen. Want, wie doet er nou geen boodschappen? Het muntje dat in de houder zit, is een alternatief voor muntgeld dat in het winkelwagentje gedaan moet worden, om hem in gebruik te kunnen nemen. Het is belangrijk te letten op de grootte van de munt (€0,50 of €1,-).

Multifunctionele sleutelhangers
Deze multifunctionele sleutelhangers bieden meer dan alleen het feit dat het sleutelhanger is, ze hebben een extra functie. Zo kunt u o.a. kiezen voor een sleutelhanger met kompas, karabijnhaak, key finder of bandenspanningmeter!

Overige sleutelhangers
In deze categorie vindt u al onze sleutelhangers die niet tot de bovenstaande categorieën behoren, van alles wat dus! Zo hebben we drijvende sleutelhangers (hardlopers bij zwembaden), metalen sleutelhangers (populair in de zakelijke markt) en houten klompjes, die vooral door internationale organisaties besteld worden.

Sleutelhangers bedrukken, graveren of met doming?

Heeft u uw favoriete product gevonden? Dan is het de vraag of uw kiest voor sleutelhangers bedrukken, doming of (laser)graveren. Wij raden u aan om te kiezen voor de optie ‘lasergravure’ of ‘doming’, als dat mogelijk is. Door veelvuldig gebruik en het in aanraking komen met anders sleutels of voorwerpen, kan bij deze druktechnieken slijtage bij van de bedrukking voorkomen worden. Een gewone bedrukking zal altijd gaan slijten/krassen waardoor uw opdruk niet blijvend is. Doming is een bolvormige 3D-sticker, waarbij logo’s met veel kleuren prachtig tot uiting komen. Deze druktechniek is ook zeer geschikt voor full colour artwork.

Wilt u dus zeker zijn van een blijvende indruk?
Dan is personalisatie middels (laser)gravering of doming de sleutel tot succes!

​​​​​​​

De key tot succes? Sleutelhangers bedrukken!

Bekijk ons assortiment, kies uw favoriete sleutelhangers en blijf top-of-mind. Bekijk assortiment
​​​​​​​

Adviespagina's  |   Homepagina

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999